Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Apă minerală sau Apă carbogazoasă

Apă minerală sau Apă carbogazoasă
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

În general, lumea când spune apă minerală se gândeşte la varianta cu bule, dar nu e corect. Prin definiţie, ea este o apă care conţine în soluţie săruri, gaze sau substanţe radioactive care îi conferă proprietăţi terapeutice şi poate fi la fel de bine plată sau carbogazoasă.

Citește și:   Triumfător sau Triumfalist

Articole interesante

6 comentarii

  1. In sfarsit a scris cineva pe net explicatia asta…. Eu ma straduiesc din toti plamanii sufletelului meu sa explic asa ceva dar, pe cuvant daca am gasit un om care sa ma si creada ca asa e, ca asta inseamna! Ma zgarie pe creieras intrebarea de la magazin „minerala sau plata” la fel cum ma zgarie si neata, lol, am decat 2 lei, casa care o am si altele si zau, ca am obosit sa tot explic si sa vad ca primesc priviri de „asta e nebuna? ce, se crede mai desteapta?”

  2. …exact in acelasi fel in care (cazul reciproc) o apa carbogazoasa poate sa fie minerala sau doar banala „sodă” (sifonul).

  3. Letinau, daca vrei sa-ti mai apara (POATE) comentariile pe aici, mai intai revizuieste-ti atitudinea, limbajul si „tonul” textelor (si n-ar strica NICI sa-ti ceri scuze de la autori – si eventual si de la noi, ceilalti cititori – pt atitudinea pe care ai avut-o initial initial). Daca starui insa pe acelasi „ton” te obosesti degeaba…

Lasa un comentariu