Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

A monetiza. Monetizare

A monetiza. Monetizare
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

În lumea celor care vor să facă bani din online miza cea mare e monetizarea. Iar când investești timp, efort și (mai mulți sau mai puțini) bani, e firesc să îți dorești să ai și beneficii. Altfel, ar fi o investiție neprofitabilă. Și cert e că majoritatea celor care pornesc un proiect on-line se gândesc la un moment dat cum ar putea să monetizeze efortul lor susținut.

Discuția asta e lungă, complicată și nu foarte la locul ei aici. Scopul nostru era să vă întrebăm ce părere aveți despre folosirea cuvântului monetizare în acest context. Sensul propriu al termenului este de a transforma metalul în monedă/a bate monedă.

Unii spun că n-ar fi corect să vorbim în domeniul online de monetizare, dar mie nu mi se pare forțat să consider transformarea efortului în monedă ca sens secundar sau figurat. Să ținem cont și de faptul că ultimul DEX a apărut în 1998 și n-avea cum să cuprindă aspecte care au apărut ulterior; în plus, dicționarele în general nu pot include chiar toate nuanțele termenilor.

Citește și:   Alineat sau Aliniat

Articole interesante

1 comentariu

  1. Cred ca cel mai usor ne lamurim „luandu-ne dupa” interpretarea „figurata” (din experienta mea – cel mai frecvent utilizata) a antonimului sau – „demonetizare”.

Lasa un comentariu