Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Top 40 cei mai inteligenţi oameni din istorie

Top 40 cei mai inteligenţi oameni din istorie
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Libb Thims, un inginer din Chicago, a realizat o listă cu cele mai inteligente personalitati din istorie. In top  sunt incluse personalităţile cu o rată a IQ-ului peste 200. Thims a utilizat metodologia COX pentru a prezice IQ-ul.

  1. Johann Goethe este cel mai deştept om din istorie, cu un IQ între 210-225. Acesta a creat prima teorie a evoluţiei, a pus bazele chimiei şi a fost un geniu literar. Cea maai cunoscuta opera a sa este ,,Faust”.
  2. Albert Einstein, fizician şi parintele teoriei relativităţii, este al doilea cel mai inteligent om din istorie, cu un IQ între 160-225
  3. Pe locul trei se clasează Leonardo da Vinci, pictorul renascentist, arhitect, muzician, matematician, care a realizat portretul Mona Lisei şi şi-a imaginat elicoptere înainte ca acestea să fie inventate.
  4. Issac Nwton se clasează pe locul patru. Autorul teoriei gravitaţiei avea IQ-ul între 190-200.
  5. James Maxwell avea un IQ între 190 şi 205, acesta este un recunoscut fizician predecesorul teoriilor lui Einstein.
  6. Rudolf Clausius a fost un fizician german care a creat a doua lege a termodinamicii, de asemenea a fost primul care a sugerat că moleculele sunt realizate din atomi, acesta avea un IQ între 190-205.
  7. Nicolaus Copernicus, matematicianul şi astronomul polonez a creat un nou model al Universului poziţionând Soarele în centrul acestuia, IQ-ul acestuia era situat între 160 şi 200.
  8. Gottfried Leibniz avea un IQ între 182 şi 205, a fost un filozof german care a adus un aport important în câmpul fizicii şi al limbajului, dezvoltând o nouă lege a mişcării şi o filozofie a limbajului.
  9. Cu un IQ între 200 şi 300, Wiliam Sidis este unul dintre copii geniu considerat inspiraţie pentru filmul Good Will Hunting.
  10. Thomas Young se situează pe locul zece cu un IQ între 185 şi 200. A realizat descoperiri în cadrul anatomiei umane şi în optică, inclusiv schimbarea formei ochiului atunci când focusează un obiect.
Citește și:   Simţul olfactiv și importanța sa

Topul continuă cu următorii:  Carl Gauss, Galileo Galilei, Leonhard Euler, Nikola Tesla,  Wiliam Shakespeare, Francois-Marie Arouet,  Ettore Majorana,  Emanuel Swedenborg, Chrtopher Hirata ,  John Stuard Mill, Terence Tao, Hypatia of Alexandria, Hugo Grotius , Thomas Wolsey, Marie Curie, Francis Galton , Kim Ung-Yong, Edith Stern , Dylan Jones ,  Sho Yano, Michael Grost, Naida Camukova , Michael Kearney, Adragon De Mello , Ainan Cawley , Marnen Laibow Koser, Nathan Leopold,  Christopher Langan, Marilyn vos Savant, Rick Rosner .

Articole interesante

Lasa un comentariu