Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Există sau nu extratereştri?

Există sau nu extratereştri?
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Există milioane de planete în galaxie şi până acum nu se ştie dacă pe unele dintre ele există  sau nu viaţă. Omenirea continuă să se întrebe dacă suntem singuri în univers sau extratereștii există, pentru că multe lucruri din jurul nostru nu își găsesc o explicație clară.

Construcţii vechi precum Stonehenge în Anglia sau Piramida Giza din Egipt ridică semne de întrebare: cum au putut fi construite asemenea monumente de arhitectură masive fără unelte de construcție avansate şi fără cunoştinţe în domeniul ingineriei şi arhitecturii?

De asemenea, Insula Paştelui este faimoasa pentru cele 887 statui gigant cunoscute ca “Maoi”. Cum ar fi putut oamenii să construiască asemenea structuri impresionante fără niciun ajutor tehnologic avansat?

În multe opere literare indiene precum Ramayana şi Mahabharata se vorbeşte despre nişte obiecte zburătoare numite “vimanas” ceea ce i-a făcut pe mulţi să se întrebe dacă scriitorii nu fac referire chiar la farfuriile zburătoare cu care se presupune că zboară extratereştrii.

Se spune că Akhenaten, al zecelea faraon al Egiptului, avea un craniu alungit, diferit de cel al oamenilor obişnuiţi, aşa cum se arată în picturi şi sculpturi în piramidele antice. Mulţi s-au întrebat dacă nu cumva acest faraon venea dintr-o civilizaţie extraterestră.

Citește și:   Curiozități uluitoare despre Univers

Legendele mai spun că Regele Solomon al Israelului avea un vehicul zburător nemaivăzut, cu ajutorul căruia călătorea de la un capăt la altul al lumii.

Civilizaţia maiașă este bănuită că ar fi avut legături cu viaţa extraterestră. Altfel, de unde aveau cunoştinţe atât de avansate de astronomie şi matematică? Cum au reuşit să realizeze calendarul maiaș cu atâta acurateţe până în 2013?

Există o pictură faimoasă numită “The Madonna with Saint Giovannino“ care a fost realizată de pictorul italian Domenico Ghirlandaio, la începutul secolului al XV –lea. În pictura expusă la Palazzo Vecchio se poate vedea că în spatele Fecioarei Maria stă un barbat cu un câine şi ambii privesc la un obiect ciudat de pe cer.

Articole interesante

Lasa un comentariu