Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Animale în lumea sportului

Animale în lumea sportului

Există şi sporturi în care rolurile principale aparţin animalelor mai mult decât oamenilor. Iată câteva concursuri la care participă necuvântătoarele.

Întrecerea porumbeilor

Această competiţie era foarte populară în Statele Unite, dar de-a lungul timpului a devenit practicată şi în alte locuri ale lumii, inclusiv la noi în ţară. Iniţiale, porumbenii erau transportaţi la un loc anume apoi erau eliberaţi din cuştile lor pentru a zbura înapoi acasă. Câştigau porumbeii care ajungeau primii acasă.

Cursa de sănii trase de câini

Acest sport este foarte popular în Alaska. Câinii sunt grupaţi în echipe şi fiecare echipă este înhămată la o sanie care este controlată de un “şofer”, numit musher. Echipele sunt cronometrate pe traseu şi câştigă cea care ajunge prima la linia finală. Cea mai faimoasă cursa de sănii trase de câini este Iditarod. Cursa debutează în prima sâmbătă a lunii martie, în capitala Alaskai, Anchorage şi se încheie în orăşelul nordic Nome, aflat la distanţa de 1800 de km.

Curse de cai

Primele competiţii sportive organizate în Statele Unite au fost cursele de cai. Prima cursă de cai oficială a avut loc în 1665 la Long Island, New York. Cursele de cai se organizează în zilele noastre destul de frecvent.

Articole interesante

Lasa un comentariu