Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

5 mituri din ştiinţă care continuă să existe

5 mituri din ştiinţă care continuă să existe
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Indiferent de cât de mult ar evolua ştiinţa, există câteva lucruri care au rămas întipărite în mintea oamenilor şi nu vor să dispară sub nicio formă , în ciuda oricărei i alte dovezi care ar contrazice mitul existent.

Iată care sunt cele mai răspândite mituri din ştiinţă.

1. Antibioticele omoară viruşii. Acesta este un mit, pentru că antibioticele omoară doar bacteriile.
2.Unghiile omului continuă să crească şi după naştere. Acest lucru este imposibil. Pentru ca un ţesut să crească are nevoie de oxigen şi nutrienți din mâncare.
3. Regula celor cinci secunde. Adică, atunci când scapi ceva de mâncare pe jos, nu se va contamina cu germeni dacă o ridici în mai puţin de 5 secunde. Nimic mai fals şi nimic de adăugat!
4. Nu există gravitaţie în spaţiu. Din contră, în spaţiu există gravitaţie. Aceasta permite sateliţilor să orbiteze Pământul, stelele să orbiteze în centrul galaxiei şi Pământului să orbiteze soarele.
5. Teoria Big-Bang explică cum s-a format universul. Aici este vorba de cum interpretăm această expresie. Teoria Big Bang-ul foloseşte observaţiile noastre şi pe baza acestora explică cum s-a extins universul din ceva mic şi condensat în ceea ce este astăzi şi nu cum au apărut, fizic vorbind, timpul, materia şi energia.

Citește și:   Întrebări amuzante din domenii diverse

Articole interesante

Lasa un comentariu