Jocuri pentru înotători experimentaţi

0

Copiii experimentaţi la capitolul înot pot încerca vara aceasta câteva jocuri în piscină, iar cei care ştiu să înoate foarte bine le pot combina şi cu scufundările.

Rechinul – acesta este un joc clasic. Copilul desemnat să fie “rechinul” înoată ca să atingă unul dintre jucători. Cel atins devine “rechinul”.

Ping Pong – mingile de ping pong nu se scufundă, aşa că pot fi obiectele ideale pentru a organiza în psicină competiţii de înot.

Comoara ascunsă – părinţii aruncă de pe marginea piscinei câteva monede în apă, iar copiii pleacă în căutarea lor. Pentru a descoperi comoara, vor trebui să facă scufundări în adâncurile piscinei. Atenţie, acesta este un joc recomandat doar copiilor care ştiu să înoate şi știu cum să facă scufundări.

Vânătoarea de comori – aruncaţi în psicină mai multe perechi de obiecte: 2 mingi, 2 monede, 2 colacuri etc. Echipele formate vor trebui să adune câte un obiect din fiecare pereche. Câştigă cei care reuşesc să adune câte un obiect din fiecare pereche.

Urmează înotătorul – Acesta este un joc foarte amuzant. Jucătorii trebui să imite exact mişcările pe care le face în piscină “înotătorul”. Cei care se încurcă şi greşesc sunt eliminaţi. Pentru acest joc este nevoie şi de un arbitru care să observe de pe margine ce face fiecare jucător.Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?