Viața secretă a animalelor 2, premiera începutului de vară, în cinema

0

Când credea că toate lucrurile în jurul sau s-au așezat și se poate bucura în sfârșit de liniște, viața cățelului Max ia o întorsătură neașteptată. Stăpânii săi se căsătoresc, iar în viața familiei apare un bebeluș. Acum, Max are, din nou, un motiv de îngrijorare: siguranța copilului.

Viața secretă a animalelor 2 este construită din câteva povești care sunt, fiecare în parte, amuzante, chiar dacă nu există o legătură prea mare între ele.

Max, un simpatic cățel din rasa Jack Russel este stresat din cauza apariției în casa a copilului. O vacanța pe care o face la țară, împreună cu toată familia sa, îl va face pe Max să fie mereu în panică și îngrijorat ca nu cumva copilului să i se întâmple ceva rău, dar în același timp va primi aici câteva lecții prin care învață să lase lucrurile să decurgă de la sine, fără să mai țină totul sub control, iar lecțiile i le va preda un câine bătrân și înțelept de la ferma la care stau.

Ajunși înapoi acasă, Gidget pierde jucăria preferată a lui Max și din motive complicare, învață să meargă ca o pisica pentru a o recupera.

Într-o altă intrigă complet diferită și apărută de nicăieri, iepurașul hiperactiv Snowball este atras într-o misiune pentru a salva un pui de tigru.

Viața secretă a animalelor 2 are premiera în cinematografele din România pe 14 iunie.Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?