Trailerul “Frumoasa și Bestia” în care apare Bella face furori pe internet

0

Primul trailer al filmului ‘Beauty and the Beast’, noua producție a studioului Disney face furori pe internet, unde în 24 de ore a adunat  91,8 de milioane de vizualizări. În scurta prezentare video a filmului apare, pentru câteva secunde, un singur personaj, Bella, interpretat de actrița Emma Watson.

„Mulțumim fanilor noștri pentru recordul de 91,8 de milioane de vizualizări în 24 de ore a primului trailer din ‘Beauty and the Beast'”, au transmis cei de la Disney pe pagina oficială de Facebook.

Protagonista primului trailer cu o durată de 1,30 de minute al acestui film cu personaje reale, de această data, este Emma Watson. Actrita o întruchipează pe tânăra Bella și apare pentru doar câteva secunde, fiind văzută admirând un trandafir sub un clopot de sticlă.

“Frumoasa si Bestia” se alătură celorlalte producții ale studioului Disney care și-a propus să refacă filmele sale de animație pentru copii cu personaje reale, precum „Alice in Wonderland”, „Snow White & the Huntsman”, „Jungle Book”, sau „Maleficent”.Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?