The Big Trip, aventura în natură de la finalul acestei veri

0

The Big Trip –Aventură în natură este filmul de animație perfect pentru finalul verii. Un film palpitant,  din care aventura și situațiile comice nu lipsesc, te va captiva din primele momente până la final.

Toată aventură din The Big Trip începe atunci când o barza destul de aiurită, de la centrul pentru livrat bebeluși, încurcă adresele și în loc să ducă un pui de panda familiei sale de urși panda, aceasta îl lasă la un urs brun pe nume Mik-Mik.

Ursul brun Mik-Mik a fost uimit să primească un asemenea pachet și pentru că era obsedat ca toate lucrurile să fie la locul lor, decide să îl ducă chiar el pe micul panda pe care l-a primit de la barza, la părinții lui din China de Sud.

Cei doi urși nu vor fi singuri în captivanta lor călătorie, ci alături de ei vor mai fi iepurele sălbatic Oscar, pelicanul arogant Duke, lupul cel laș pe nume Janus și romanticul tigru Cupid.

Cum va arată călătoria acestora până în China de Sud și dacă vor reuși să îi găsească pe părinții micului urs panda, afli dacă urmărești până la final animația The Big Trip-Aventură în natură care are premiera în cinematografe pe 30 august.Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?