„The Angry Birds Movie”, premiera pe 13 mai în cinematografele din România

0

Animaţia „The Angry Birds Movie” 3D, inspirată din jocul cu „păsările furioase”, va fi lansată în cinematografele din România pe 13 mai, cu o săptămână înainte de premiera din SUA!  În comedia animată „The Angry Birds Movie”, publicul va afla motivul pentru care sunt atât de furioase păsările.

Acţiunea filmului se desfășoară pe o insulă unde trăiesc numai păsări fericite, care nu ştiu să zboare.

În acest paradis, Red, o pasăre cam nervoasă, speedy Chuck şi Bomb au fost întotdeauna nişte „outsideri”. Dar atunci când insula e invadată de nişte porcuşori verzi misterioşi, aceşti trei ciudaţi sunt singurii care pot să-şi dea seama de intenţiile ascunse ale invadatorilor.

“Angry Birds” este cel mai popular joc al tuturor timpurilor, fiind descărcat, de la lansare și până acum, de  peste trei miliarde de ori. Fanii împătimiți de acest joc, dar și cei care îndrăgesc comediile spumoase au ocazia să afle acum de ce cele mai cunoscute păsări din lume și-au câștigat această reputație de “păsări furioase”.

„Filmul prezintă povestea care a stat la baza conflictului dintre păsările ne-zburătoare şi purceluşii verzi. A fost o oportunitate incredibilă de a crea mitologia universului de care aparţin păsările furioase. Miliarde de oameni au dezvoltat o relaţie personală cu jocul video, dar nu se cunoştea povestea care dusese la războiul dintre păsări şi porcuşori. De aceea, terenul nostru de joacă era complet liber, ca şi cum am fi pornit-o de la zero, cu o idee originală. De aceea, am menţinut elementele pe care fanii jocului le cunoşteau şi le îndrăgeau – păsările furioase care nu pot zbura, dar au puteri speciale, porcuşorii verzi care le fură ouăle cu un fel de praştie – dar dincolo de aceste elemente, noi am reuşit să creăm o poveste originală”, a declarat Cohen potrivit Mediafax.

„Oamenii presupun că ştiu ce va conţine filmul pentru că ştiu jocul”, a spus Clay Kaytis, unul dintre regizorii filmului, adăugând: „dar adevărul e că noi am creat ceva ce-i va surprinde pe oameni când vor vedea filmul”.Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?