„Star Wars 7: Trezirea Forţei”, cel mai așteptat film al anului de „copiii de toate vârstele”

0

„Star Wars 7: Trezirea Forţei”, care este cel mai aşteptat film al anului, va fi proiectat pentru prima dată la Los Angeles, pe 14 decembrie, după care va ajunge în cinematografele din toată lumea.

Acţiunea din „Trezirea Forţei” are loc la 35 de ani de la evenimentele din episodul VI al francizei când se petrecere o nouă aventură intergalactică şi o nouă răfuială între Imperiu şi forţele Rezistenţei, conduse de Poe Dameron.

Kylo Ren, personajul negativ interpretat de Adam Driver, face promisiunea de a termina ce a început Darth Vader.

De partea cealaltă a baricadei sunt Rey şi Finn care vor găsi un țel după întâlnirea cu Han Solo. „Trezirea Forţei” din titlul filmului e un comentariu direct la evoluţia celor doi protagonişti.

Roboţelul BB-8, Chewbacca şi prinţesa Leia îşi au şi ei propriul rol în evoluţia evenimentelor.

Franciza „Războiul stelelor” a devenit un veritabil fenomen cultural, iar personaje precum Luke Skywalker, Prinţesa Leia şi Darth Vader şi fraze precum „May the force be with you” („Forţa fie cu tine”) au intrat în cultura populară mondială, iar copiii se numară printre cei mai mari fani ai seriei și a personajelor care nu contenesc să îi inspire.

Star Wars este o serie fenomen nu doar pentru cei mari, ci și pentru cei mici pentru care au apărut o mulțime de jocuri și colecții Star Wars.

Din distribuția filmului fac parte Peter Mayhew, Mark Hamill, Kenny Baker, Harrison Ford, Carrie Fisher, Anthony Daniels. ”Star Wars: Trezirea Forţei ” va avea premira în România pe 18 decembrie 2015.

Vezi trailere ”Star Wars: Trezirea Forţei „Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?