Playmobil, o aventură în universul magic al jucăriilor

0

Finalul de septembrie aduce în cinematografele din România un film care va fi pe placul tuturor celor care apreciază animațiile pline de aventură.

Playmobil:Filmul spune povestea a doi frați, Marla și Charlie, și a prietenilor lor, care vor ține spectatorii cu sufletul la gură până la final.

Marla este o fetiță cu un spirit liber care visează să călătorească în jurul lumii. După dispariția tragică a părinților lor, Marla este cea care va trebui să aibă grijă de fratele său mai mic. Până într-o zi când Charlie fuge de acasă și merge și viziteze un muzeu al jucăriilor unde era și o expoziție Playmobil.  Și așa ajunge în universul magic Playmobil.

Acesta este momentul în care Marla este nevoită să renunțe la visul său de a vedea lumea și pornește în călătoria vieții ei pentru a-și aduce înapoi fratele. Însă pentru că nu aceasta este călătoria la care visa fata și pentru că era total nepregătită pentru o asemenea aventură, Marla se vede nevoită să facă echipă cu noii săi prieteni cunoscuți pe drum: Del, vorbărețul șofer de camion, Rex Dasher, fermecătorul agent secret, un robot complet disfuncțional, dar cu o inimă mare, o zână extravagantă, și mulți alții.

Aventură celor doi frați are și o morală frumoasă pentru toți cei care vor urmări până la final povestea lor: cel mai important în viață este să crezi în țtine pentru că doar așa poți să reușești ce ti-ai propus!

Filmul are premiera în cinematografe pe 27 septembrie.Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?