Nouă vieţi, cea mai așteptată comedie a verii

0

Luna august vine cu una dintre cele mai aşteptate comedii ale anului: Nine Lives – Nouă vieţi. În film, Kevin Spacey este un om de afaceri rece şi mereu ocupat, care ajunge să fie captiv în trupul unei pisici pe care plănuia să i-o ducă în dar fiicei sale, de ziua ei. El va trebui să înveţe anumite lecţii din această experienţă şi să facă faţă multor provocări pentru a reveni la viaţa normală …de om.

Filmul prezintă povestea unui tată foarte ocupat de viaţa sa profesională, care simţindu-se vinovat că petrece mai mult timp la birou decât alături de familia lui, decide să îi cumpere fiicei sale, de ziua ei, o pisică pentru a compensa absenţa lui din viaţa micuţei.

Grăbit să ajungă la petrecerea de ziua fiicei sale, tatăl intră în primul pet-shop şi cumpără o pisică pentru cea mică. Pisica nu este însă una obişnuită. În drum spre petrecerea fiicei sale are un accident şi, când îşi revine se trezeşte prins în corpul pisicii de la magazinul magic de animale de companie.

Dacă afaceristul îşi va reveni după transformarea în pisică sau dacă va rămâne captiv în trupul simpaticului animăluţ, rămâne să aflăm la finalul acestei comedii spumoase.

Filmul are premiera pe 26 august.


 Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?