Mercy Street (Strada Speranţei), primul lungmetraj de animaţie 3D românesc

0

Mercy Street (Strada Speranţei) este primul lungmetraj de animaţie 3D stereoscopică realizat în România. Filmul este realizat cu o tehnică de animaţie stereoscopică 100% autohtonă, concepută de Ştefan şi Alexandru (Ducu) Buzea, regizorul, respectiv creatorul şi animatorul personajelor filmului.

Mercy Street (Strada Speranţei) aduce pe ecrane povestea unui băiat de 10 ani, Lorenz, care descoperă un pasaj secret spre o lume neştiută de sub lumea noastră, care îl va duce într-o mare aventură cu scopul de a salva muzica lumii.

În aventura lui de a salva muzica, Lorenz este însoţit de trei prieteni de nădejde: părintele Abbey şi cele două pisici ale lui.

În lumea secretă, Havala, băieţelul trece prin întâmplări incredibile.

Lorenz descoperă planul malefic al lui Marcusu un geniu care încearcă să transforme muzica lumii într-o sursă uriaşă de energie pe care vrea s-o folosească ca să devină nemuritor.

Lorenz şi prietenii lui primesc un ajutor neaşteptat din partea unei fetiţe pe nume Hava, singurul supravieţuitor al lumii subterane, care le devine prietenă.

Filmul te va ţine cu sufletul la gură până la final, pentru că sfârşitul poveştii vine cu o răsturnare de situaţie la care nimeni nu se mai aştepta. Lorenz este nevoit să ia o grea decizie în numele prieteniei.Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?