“Luis și mini-extratereștrii”, o animație hazlie pentru începutul toamnei

0

Se apropie începutul școlii, dar acest lucru nu înseamnă că se distracția se termină, doar se mută în sala de cinematograf.

“Luis și mini-extratereștrii” este animația că îi va aștepta pe toți copiii la cinema în această toamnă. Pentru cei pasionați de extratereștri și aventuri hazlii, animația “Luis și mini-extratereștrii” este un film pe gustul lor.

Animația prezintă povestea lui Luis, un băiețel de 12 ani, care nu avea o viață foarte ușoară și nici normală. Crescut doar de tatăl său, Armin, specialist în OZN-uri, Luis trăiește surpriza vieții lui într-o zi când Mog, Nag și Wabo, trei extratereștri mici și ciudați se prăbușesc cu nava chiar în fața lui.

Orfan de mamă și crescut de tatăl lui, Armin, specialist în OZN-uri, Luis este un băiețel de 12 ani care nu a avut o viață nici ușoară, și, clar, nici normală.

Entuziasmat de cele întâmplate, Luis vrea să-i arate tatălui său vizitatorii, dar descoperă că acesta vrea să-i criogeneze.

Că și cum asta nu era de ajuns, directorul școlii e convins că Luis nu beneficiază din partea tatălui său de atenția și educația de care ar avea nevoie, așa că decide să-l trimită la un internat.

Așa începe o aventură pentru Luis și noii săi prieteni, care încearcă să ajungă înapoi la nava cu care ar urma să se întoarcă în spațiu.

Ideea de a-i însoți îi vine și lui Luis, dar rămâne să aflați singuri ce se întâmplă și dacă băiețelul decide să plece împreună cu Mog, Nag și Wabo, pentru a scăpa de toate problemele pe care le are în lumea în care trăiește.

Animația “Luis și mini-extratereștrii” are premiera în cinematografele din România pe 14 septembrie.Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?