“Întors pe Dos”, una dintre cele mai așteptate premiere ale anului

0

Pe lânga “Minionii”, care este de departe cea mai așteptată premiera a acestui an,” Întors pe Dos” este un alt film pe care micuții nu au cum să îl rateze, mai ales că s-a lansat în România odată cu începutul vacanței de vară. Un film despre emoții, despre copilărie și maturizare, plin de învățăminte și lecții de viață!

“Întors pe Dos/ Inside Out”, filmul de animație mult așteptat produs de studiourile Pixar, este despre ce înseamnă să crești și să înveți să îți stăpânești cele mai mari emoții. Relatat prima dată din perspectiva unei fetițe de 11 ani, Riley, filmul are multe momente de tensiune.

Riley, o fetiță veselă, este nevoită să-și ia rămas-bun de la copilăria ei fericită din Minnesota, atunci când tatăl ei a obținut o nouă slujbă în San Francisco. La fel ca mulți dintre noi, Riley este ghidată de emoții: Bucuria (Amy Poehler), Frica (Bill Hader), Furia (Lewis Black), Dezgustul (Mindy Kaling) și Tristețea (Phyllis Smith).

Viața fetiței se transformă radical atunci când Furia, Dezgustul, Frica, Tristețea și Bucuria încep să se certe și se pierd în discuții în contradictoriu în încercarea de-a o face pe Riley să meargă mai departe și să-și găsească noi prieteni, odată cu schimbarea apărută în viața familiei sale. Un mesaj important al acestui film este despre nevoia de a simți și a ne exprima toate emoțiile, indiferent dacă suntem triști sau veseli.

Filmul “Întors pe Dos/ Inside Out” a avut premiera mondială în luna mai în cadrul Festivalului de film de la Cannes.Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?