“Întors pe dos”, o călătorie amuzantă în mintea unei fetiţe

0

Întors pe dos (Inside Out) este un film de animaţie din 2015 produs de studiourile Pixar şi lansat de Walt Disney Pictures, care prezintă povestea unei fetițe care este nevoită să facă față unei serii de întâmplări inedite, încă din primii ani de viață.

Trecerea de la copilărie la maturitate este un drum cu peripeţii, iar aceasta nu este o excepţie nici pentru Riley, o fetiţă veselă şi fără griji, care este nevoită să renunţe la viaţa ei liniştită din Minnesota, atunci când tatăl ei obţine un nou loc de muncă în San Francisco.

Aşa cum i se întâmplă fiecăruia dintre noi, Riley este ghidată pe noul drum de emoţii: Bucuria (Amy Poehler), Teama(Bill Hader), Furia (Lewis Black), Dezgustul (Mindy Kaling) şi Tristeţea (Phyllis Smith). Emoţiile pun stăpânire pe mintea fetiţei şi încep să îi ofere sfaturi în legătură cu tot ce face în viaţa de zi cu zi.

În timp ce Riley şi emoţiile sale se luptă pentru a se adapta la noua viaţă din San Francisco, lucrurile devin tot mai  tulburi în jur. Deşi Bucuria, principala şi cea mai importantă emoţie a fetiţei, se străduieşte să menţină lucrurile pozitive, emoţiile intră în conflict în legatură cu modul în care este cel mai bine să descoperi noul oraş, casa şi şcoala.

Furia, Dezgustul, Frica, Tristeţea şi Bucuria se ceartă, colaborează şi se pierd în discuţii în contradictoriu în încercarea de-a o face pe Riley să meargă mai departe şi să-şi găsească noi prieteni.

În România filmul este disponibil din 19 iunie 2015 în 3D şi 2D, atât în varianta dublată cât şi în cea subtitrată.

Filmul “Întors pe dos” este considerat cea mai importantă capodoperă Pixar, recenziile criticilor aclamând atât conceptul unic al producţiei cât şi subiectul emoţionant abordat. Filmul a fost blockbuster, câştigând 91 de milioane $ în box office (în cadrul primei zile de lansare).

Distribuție “Întors pe dos”

Amy Poehler (Bucuria)

Bill Hader (Teama)

Lewis Black (Furia)

Mindy Kaling (Dezgustul)

Phyllis Smith (Tristetea)

Kaitlyn Dias (Riley)

Vezi trailer “Întors pe dos”Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?