„Goosebumps”, o comedie horror care îi va captiva pe copii

0

Dylan Minnette, Jack Black, Odeya Rush şi Ryan Lee interpretează personajele principale în „Goosebumps”, un film inspirat din cartea lui R.L. Stine, o poveste pentru copii și adolescenți,  despre cum monştri din carte evadează în lumea reală şi fac ravagii şi despre încercările de a-i aduce înapoi în paginile cărţii.

R.L. Stine este unul dintre cei mai bine vânduţi scriitori de cărţi pentru copii din istorie şi este recunoscut pentru poveştile de groază pe care le aşterne în operele sale.

“Sunt o mulţime de monştri grozavi”, spunea Minette, interpretul lui Zach Cooper din Goosebumps, un adolescent care lasă în urmă New York-ul şi se mută într-o mică localitate, acolo unde mama sa primeşte un nou job, acela de vicepreşedinte al liceului din oraş, unde şi Stine este profesor.

Zach o va cunoaşte pe Hannah (Odeya Rush), o fata extrem de frumoasă, care locuieşte lângă el, şi care este nimeni alta decât fiica lui R.L. Stine (Jack Black) un autor iubit de toată lumea datorită seriei sale Goosebumps, dar care acasă este un fel de “tiran” cu fiica sa . Acesta locuieşte împreună cu Hannah şi nu vrea ca ea să fie în preajma noului lor vecin, Zach.

Dar în ciuda dorinţei lui Stine, între Zach şi Hannah se leagă imediat o prietenie, ceea ce nu face decât să îl înfurie pe tatăl fetei.
Zach nu are însă nici cea mai vagă idee că tatăl lui Hannah este Stine şi ajunge să se teamă pentru aceasta atunci când aude ţipetele nervoase care vin din vecini.

Atunci când Zach şi prietenul său Champ intră în casa vecinilor să investigheze, ei găsesc un manuscris legat în piele şi închis cu un lacăt.

În curând tânărul îşi explică şi comportamentul extrem de bizar al lui Stine: monştrii care i-au făcut celebre cărţile sunt reali, iar Stine îşi protejează cititorii ţinându-i ferecaţi în cărţile sale!

Monștrii ajung în cele din urmă să fie eliberați din greşeală din cărţi, iar în acest moment totul depinde doar de scriitorul R.L. Stine, de Zach şi Hannah să-i oprească înainte de a face prăpăd şi de a distruge totul în jur.

Filmul are premiera în cinematografele din România pe 13 noiembrie.

Vezi trailer „Goosebumps”Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?