Frozen II, premiera în România

0

Așteptarea a luat sfârșit! Frozen II /Regatul de gheață II a avut premiera în România. Una dintre cele mai de succes animații din toate timpurile revine pe marile ecrane la șase ani după ce personaje îndrăgite precum Elsa, Anna, Kristof sau Olaf cucereau inimile milioanelor de spectatori de toate vârstele.

Noul film de animație și aventuri, Frozen II / Regatul de Gheață II, reia povestea Elsei care acum încearcă să găsească răspunsuri esențiale despre trecutul ei și pornește într-o călătorie epică alături de cei mai buni prieteni ai săi, cu scopul de a-și salva regatul. Elsa, Anna, Kristoff, Olaf și Sven pornesc într-o aventură periculoasă către pădurile fermecate și mările negre de dincolo de regatul Arendelle.

Un film despre curaj, pasiune, putere și imaginație, dar și un strop de magie, pentru că, nu-i așa, lumea  nu ar mai fi la fel fără magie. Iar o regină puternică precum Elsa are toate aceste calități ca să ajungă acolo unde își dorește.

Frozen II este despre cum înveți să lupți pentru ceea ce îți aparține, pentru locul tău în lume, este despre asumare și responsabilitate.Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?