Cum să arăți și să te comporți ca Elsa din „Regatul de gheață”

0

Ce fetiţă nu îşi doreşte să fie ca Elsa, frumoasa prinţesă din “Frozen-Regatul de gheaţă”? Elsa este fără îndoială personajul momentului , acea prinţesă în care orice micuţa îşi doreşte să se transforme. Şi nici nu e greu!

Pentru toate fetiţele care îşi doresc să arate şi să se comporte că prinţesa lor favorită iată un ghid care te îndrumă, pas cu pas, ce să faci pentru a semăna cât mai bine cu prinţesa ta favorită.

Pentru a arată că Elsa, orice mică prinţesă are de pus la punct câteva detalii:

Coafura Elsei este deja celebra şi multe fetiţe o invidiază pentru părul lung şi blond. Aşadar, cele care vor să semene cât mai bine cu prinţesa din Frozen trebuie să îşi prindă părul într-o coadă împletită şi să îl poarte într-o parte. Chiar dacă Elsa e blondă, asta nu înseamnă că fetiţele brunete nu se pot transforma, și ele,  în prinţesa din Frozen.

Elsa are tenul alb. Aşadar, chiar dacă e vara, cele care doresc să arate cât mai mult ca Elsa trebuie să se ferească de soare şi să poarte cremă cu protecţie solară pentru a avea pielea ca laptele.

Rochia albastru glaciar a Elsei este una dintre ținutele la care visează orice fetiță. Multe dintre ele îşi doresc o rochie ca a Elsei, nu doar pentru serbări şi petreceri, ci pentru a o purta în orice moment al zilei. O rochie ca a Elsei sau măcar asemănătoare cu a ei este obligatorie în garderoba oricărei micuţe care se visează prinţesa din Frozen.

Prinţesa Elsa nu este celebră doar pentru înfăţişarea ei, ci şi pentru felul în care se comportă.

Elsa este întotdeauna înconjurată de familie Dacă îţi doreşti să fii că prinţesă Elsa atunci ar trebui să ai şi tu o bună prietenă sau o soră care să “joace” rolul Annei.

Elsa este bună la suflet şi mereu politicoasă. Aşadar, dacă îţi doreşti să fii ca ea urmează regulile, tratează-i pe ceilalți cu respect şi distrează-te. La fel de important este să ştii să ţii secretele şi să fii de încredere celor din jur.

Elsa este de cele mai multe ori rezervată, vorbeşte puţin şi uneori este singuratică. De asemenea, orice Elsa în devenire nu trebuie să lase pe nimeni să o jignească, iar aceasta este una dintre cele mai importante lecţii pe care o oferă frumoasa prinţesă tuturor copiilor.

Profită de momentele în care eşti singură, aşa cum face şi Elsa atunci când se află în castelul ei. Acolo prinţesa poate să fie ea însăşi şi să îşi exploateze talentele, iar dacă vrei să ajungi ca ea e bine să faci, din când în când, acelaşi lucru.

Poartă-te frumos cu ceilalţi, chiar dacă uneori te enervează. I se poate întâmplă oricui, i s-a întâmplat şi Elsei.

Și nu în ultimul rând nu înceta să crezi că ai puterea de a îngheța totul în jur, la fel ca Elsa.Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?