Angry Birds -Filmul, animația inspirată din celebrul joc ia cu asalt cinematografele în 2016

0

De la lansarea din 2009, jocul “Angry Birds” a fost descărcat de peste 1 miliard de ori. Cea mai recentă versiune, “Angry Birds Star Wars” a bătut recorduri încă din primele ore de cât a fost disponibil! 2016 le aduce fanilor din întreaga lume şi filmul “Angy Birds”, o animaţie senzaţională inspirată din cel mai cunoscut şi îndrăgit joc din istorie.

Acţiunea din ecranizarea jocului “Angry Birds” este deocamdată învăluită în mister, până acum fiind dezvăluite doar câteva detalii. De exemplu, știm că povestea din film se va concentra pe conflictul dintre păsările furioase şi porcii hrăpăreţi care le tot fură ouăle. Păsările vor face tot posibilul să îşi recupereze “comoara” pentru a continua perpetuarea speciei.

Mesajul pe care filmul doreşte să îl transmită este legat de familie, valorile familiei şi eforturile pe care fiecare le face pentru a-i apăra pe cei dragi şi a ţine intruşii la distanţă.

Jason Sudeikis este Red, liderul grupului de păsări. Aghiotantul său va fi Chuck, interpretat de Josh Gad. Chuck este pasărea galbenă, iar în animaţie va fi cel priceput la toate, dar şi cel gata să se lase distras de cele mai trăsnite iniţiative ale porcilor.

În animaţie o vom vedea şi pe Matilda interpretată de Maya Rudolph, o pasăre de culoare albă care va face parte din tabăra pornită să atace porcii. La rândul lor, porcii au şi ei un şef pe care îl va interpreta Bill Hader.

Una dintre atracţiile filmului este şi Peter Dinklage, în rolul lui Mighty Eagle, pasărea ce distruge totul în jurul ei în aplicaţie. Sunt toate şansele ca vulturul să devină un important aliat în lupta împotriva porcilor. În luptă se va implica şi trio-ului Albaştrilor, grupul de trei păsări catapultate simultan în aplicaţia Angry Birds.

Animaţia din 2016 nu este prima întâlnire pe ecran cu simpaticele păsări. Ele sunt protagonistele serialului animat Angry Birds Toons, lansat în 2013 .

Animaţia “Anfry Birds” Filmul va avea premiera pe 1 iulie 2016.

Vezi trailer Angry BirdsLasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?