Angry Birds 2, aventura continuă

0

“Va exista și Angry Birds 2?” a fost întrebarea pe buzele tuturor după apariția primului film inspirat de celebrul joc cu același nume, creat în trecut de Rovio Entertaiment și devenit popular atât în rândul copiilor, dar și al adulților.

Iată că vara 2019 aduce în cinematografe și mult-așteptatul Angry Birds 2, în care faimoasele păsări nezburatoare și porcușorii verzi își vor duce de această dată lupta la următorul nivel.

Nimic nu pare să se fi schimbat pe Insula Păsărilor. Războiul dintre celebrele păsări și ticăloșii porcușori verzi continuă și nu pare să ajungă prea curând la final. Totul se schimbă însă atunci când apare o nouă insulă la orizont și cele două tabere care până atunci erau în război se văd nevoite să se alieze.

Red (Jason Sudeikis), Chuck (Josh Gad), Bomb (Danny McBride), Mighty Eagle (Peter Dinklage) și Silver (Rachel Bloom) fac echipa cu porcușorii Leonard (Bill Hader), asistentul lui, Courtney (Awkwafina), și Garry (Sterling K. Brown). Aceștia ajung la un armistițiu și decid să formeze împreună o super-echipă pentru a-și salva împreună casa.

Cum se va descurca echipa și ce planuri are pentru a cuceri noul teritoriul vom afla din Angry Birds 2. Filmul are premiera pe 16 august, la cinema.Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?