„Al şaptelea pitic”, o animație muzicală plină de aventură

0

“Al şaptelea pitic” este o animaţie muzicală în care copiii vor recunoaşte unele elemente din cele mai îndrăgite basme, “Frumoasa din Pădurea Adormită” şi “Albă că Zăpadă”.

Animaţia prezintă aventura celor şapte pitici pe care copiii îi ştiu din povestea Albă că Zăpadă.

Totul începe odată cu aniversarea de 18 ani a Prinţesei Rose. Toată lumea din regat era aşteptată la castelul Fantabularasa pentru a petrece în cinstea Prinţesei. Printre invitaţi sunt Albă că Zăpadă, cei şapte pitici, Cenuşăreasa, Scufiţa Roşie.

Aşa cum se întâmplă în toate basmele, la miezul nopţii se întâmplă ceva care are să schimbe totul. Piticul Bobo, cel mai tânăr dintre cei şapte pitici, înţeapă din greşeală degetul Prinţesei Rose cu un ac blestemat, iar întregul regat cade într-un somn de o sută de ani!

Bobo şi ceilalţi şase pitici pornesc acum într-o aventură periculoasă, pentru a-l găsi pe Jack, care să o trezească pe Rose cu sărutul lui. Piticii vor înfrunta cu vitejie şi umor toate obstacolele pe care le vor întâlni în calea lor, inclusiv pe dragonul care scuipă flăcări şi pe Dellamorta, vrăjitoarea cea rea şi geloasă!

Filmul are premiera în România pe 25 martie 2016.Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?