,,Pasiuni implinite” in reflectoarele Clubului de Muzica.ro

0

Pe data de 6 iunie 2015, în cadrul Centrului Naţional de Artă ,,Tinerimea Romana” s-a desfasurat Concertul ,,Pasiuni implinite”, marca Clubul de Muzica.ro. Evenimentul a reunit peste 50 de cursanti de toate varstele, de la pitici de numai 4 ani la adulti ambitiosi. Repertoriul  variat a oferit publicului muzica buna, de la genul clasic, modern, pana la muzica usoara. Copiii si-au etalat indemanarea la instrumente precum pianul, chitara, vioara si au adus voie buna prin interpretare vocala.

Concertul a fost structurat in doua parti, prima parte s-a desfasurat incepand cu ora 11.00 si a doua parte de la ora 12.30. Copiii au fost rasplatiti pentru rezultatele remarcabile cu un trofeu si cu ropote de aplauze. Publicul numeros, format din mamici, tatici, bunici si invitatii acestora s-au delectat cu un program artistic complex. Pe scena, in lumina reflectoarelor orele de studiu si munca titanica din ultimul semestru s-au materializat intr-un concert de succes.

 Clubul de Muzica.ro este o instituţie privată cu profil vocational ce oferă lecţii de pian, canto, chitară, vioară, educaţie muzicală şi pictură. Lecţiile se adresează atât copiilor cât şi adulţilor, începătorilor dar şi celor avansati care doresc să se perfecţioneze.

Rezultatele remarcabile obţinute la concursurile naţionale şi internaţionale ne consolidează poziţia detaşată, în raport cu celelalte instituţii de profil din Bucureşti, în preferintele părinţilor şi copiilor interesaţi de o cultură muzicală solidă. Pentru a mentine nivelul performantelor artistice Clubul de Muzica.ro isi va continua activitatea si pe parcursul verii.

Adresa: Str. Diligentei, Nr.7, Sector 3
Telefon: 0736-577.110 / 0314-365.390
E-mail: office@clubuldemuzica.ro
Website: www.clubuldemuzica.roLasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?