Animaterra – Lumea Fantastică pentru copii lansată de Kaufland

1

Copiilor le place să colecționeze. Îmi amintesc că ai mei colecționau cutii de metal de la sucuri, dopuri de plastic, cartonașe cu fotbaliști și multe altele.

Dar cu Kaufland România colecționarea înseamnă mai mult decat un hobby: este joc, călătorie într-o lume fascinantă a creaturilor mitologice ale lumii, concursuri, premii și multă distracție!

Ce este Campania Animaterra – Lumea Fantastică

Inițiativa are loc în perioada 1 mai – 25 iunie 2019 în magazinele Kaufland. La fiecare 50 de lei cheltuiți pe același bon fiscal, primești un pachet cu 2 cartonașe Animaterra. Acestea întruchipează locuri magice sau creaturi fantastice care au existat în legende din întreaga lume, precum cai înaripați, căpcăuni, sirene, păsări care scuipă foc și altele. Sunt foarte atractive pentru copii!

Pentru a pătrunde în lumea fantastică Animaterra, clienții pot colecționa cele 47 de cartonașe. De asemenea, în fiecare săptămână, există o metodă magică de a intra în posesia a noi cartonașe: produse specifice care îți aduc carduri speciale Animaterra, indiferent de valoarea cumpărăturilor.

Cand ai strâns toate cele 47 de cartonașe, poți achiziționa pentru micuții tăi Jocul Animaterra, cumpărând o hartă a jocului, cu 4 pioni și 5 jetoane din orice magazin Kaufland. Este un boardgame care poate fi jucat în minimum 2 și maximum 4 jucători. Jocul are două variante – simplă și complexă. În cea simplă, câștigă jucătorul cu cele mai multe carduri descoperite pe hartă. În varianta complexă, câștigă jucătorul care a adunat cele mai multe puncte de magie, puncte ce apar înscrise pe fiecare card.

Aplicația gratuită pentru copii

Pentru iubitorii lumii digitale, există și o aplicație Animaterra 2 care poate fi descărcată gratuit atât pe telefoane și tablete cu Android (Google Play) cât și pentru gadgeturile marca Apple (App Store). Cu ajutorul tehnologiei de realitate augmentată, fiecare animal va prinde viață în 3D chiar pe ecranul telefonului. Copiii trebuie doar să-și scaneze cardurile cu animale fantastice și magia are loc: într-o secudă vor avea personajul lor digital. Salvând mai multe animale în colecția personală, pot debloca cele 3 medalii.

Cei mici se vor distra de minune descoperind povestea și jocurile pline de magie ale lumii Animaterra.

Mai multe detalii despre aplicație aici:

Concursul Animaterra cu premii incredibile

Pentru ca distracția să fie completă, Kaufland mai are o surpriză și anume lansarea Consursului Animaterra care se desfășoară în aceeași perioadă a campaniei.

Faci cumpărături de minimum 50 de lei pe un bon fiscal și te poți înscrie în concurs în magazin sau online! Săptămânal poți câștiga unul dintre cele 5 carduri de cumpărături în valoare individuală de 100 de lei.

La final ai șansa să câștigi unul dintre premiile mari – o excursie pe urmele dinozaurilor la Dino Parc Râșnov sau o experiență epică la Universal Studios din Los Angeles. Fantastic!

Grăbește-te să dai copilui tău startul la distracție și joacă!

Mai multe detalii și noutăți despre lumea viselor fantastice ale copilăriei, pe site-ul animaterra.kaufland.roUn comentariu

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?