Activități pentru tată și fiu

0

Există anumite activităţi şi jocuri care au cu totul alt farmec când cel mic le face împreună cu tatăl sau. Profită de zilele lungi de vară şi de timpul liber pe care îl aveţi şi distraţi-va împreună.

Pentru a vă bucura unul de celălalt nu trebuie să investiţi în excursii costisitoare sau echipamente de ultima generaţie. Trebuie doar să fiţi creativi şi dispuşi să încercaţi cât mai multe lucruri în vacanţă de vară. Activităţile pe care tatăl le face cu cel mic, în timpul său liber, vor dezvolta relaţia dintre cei doi într-un mod armonios şi îl va face pe cel mic să ştie că întotdeauna se poate baza pe tatăl sau, care îi poate fi şi cel mai bun prieten.

Plecaţi cu cortul – Această experienţă inedită va fi o încântare atât pentru tată, dar şi pentru cel mic. Aveţi nevoie în primul rând de un cort, apoi de câteva bagaje şi câteva zile libere. Mergeţi într-o zonă liniştită, la munte sau la mare, şi instalaţi cortul pentru a vă bucura din plin de această escapadă inedită. Dacă nu e posibil să plecaţi departe de casă, atunci rămâne varianta de a instala cortul în curte. Nu contează atât de mult locul sau destinaţia, ci timpul preţios petrecut de tată împreună cu cel mic.

La pescuit – Chiar dacă pescuitul este o activitate specific masculină, sunt şi multe fete cărora le place să stea cu undiţa în mâna pe malul unei ape şi să prindă pește. Pescuitul este un sport extrem de relaxant şi un mod foarte bun ca tatăl şi fiul ori fiica să stea de vorba în liniște, în timp ce aşteaptă să prindă marea captură.

Înotul – Poate pescuitul nu este pe placul copilului pentru că acestuia nu îi place să pună mâna pe pești sau pe momeala. Atunci, puteţi să va distraţi de minune lângă apă dacă mergeţi împreună la piscină sau la un waterpark. Distracţia este asigurată în acest caz, singura grijă pe care trebuie să o aveţi este să folosiţi crema cu protecţie solară.

Gătiţi împreună – În aproape orice familie, tatăl este maestrul grătarelor. Profitaţi de timpul petrecut împreună şi învăţaţi-l pe cel mic cum să face un grătar perfect. Chiar dacă copilul nu are încă vârstă potrivită pentru a face un grătar de la început, de când se aprinde focul, şi până la final, poate învăţa micile secrete şi care sunt etapele principale ale preparării grătarului.Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?