Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

10 locuri pe care orice copil ar trebui să le viziteze înainte să împlinească 10 ani

10 locuri pe care orice copil ar trebui să le viziteze înainte să împlinească 10 ani
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Copiii învaţă foarte mult atunci când trăiesc ei înşişi experienţele, când văd şi aud ceea ce se întâmplă în jur şi trec totul prin propriul filtru.Valorile, credinţele, ideile pe care părinţii le insuflă celor mici au de asemenea un mare impact asupra modului în care ei se dezvoltă. Aşadar, pentru că micuții sunt asemenea unor bureţi, plănuieşte câteva experienţe care îl vor ajuta să vadă altfel lucrurile de la o vârstă fragedă. Iată în ce locuri ar trebui să îl duci în vizită pe cel mic înainte să împlinească 10 ani.

Un spital: Vizitează împreună cu cel mic un spital, dar nu doar pentru un tratament, ci şi atunci când cineva apropiat este internat. Aceasta este o lecţie bună despre cum să îţi arăţi compasiunea, o lecţie pe care copilul trebuie să o cunoască încă de mic. De asemenea, vizita la spital ar putea să îl înveţe pe cel mic să fie recunoscător pentru că este sănătos.

Un orfelinat: O vizită la un orfelinat poate fi o lecţie de viaţă pentru cel mic care nu se poate compara cu nimic. Îl va putea face să aprecieze ceea ce are şi îl poate face să realizeze că este privilegiat şi binecuvântat că are o familie.

Citește și:   Activităţi educative: Harta cartierului

Un parc: Pentru că în ultimii ani tehnologia a acaparat până şi vieţile celor mici, nu ar fi de mirare că în curând copiii să nu mai ştie ce înseamnă…un parc. Pentru că nu este sănătos să stai numai în casă, cu atât mai mult să stai în faţă calculatorului ore în şir, plimbările în parc sunt chiar recomandate, mai ales că îi ajută pe cei mici să descopere natura şi ceea ce ne oferă aceasta. Şi dacă tot ajungeţi în parc, ce-ar fi să încercaţi şi câteva jocuri cu mingea, ori la locurile special amenajate?

Grădina Zoologică: O vizită la grădina zoologică poate fi o experienţă amuzantă. Copiii au şansa să afle multe lucruri despre animale şi păsări.

La piscină: Înotul este o abilitate importantă pe care n-ar fi rău să o deprindă şi copilul tău. Pe lângă faptul că este un sport extraordinar, înotul ajută la relaxarea minţii şi a corpului.

La plajă: Ce-ar mai fi copilăria fără o excursie la plajă? Vacanţele la mare sunt un mod perfect de a petrece timp în familie. Lasă-l pe cel mic să se joace în nisip, să facă castele, să se murdărească şi să se bălăcească în voie în apa marii.

Citește și:   Testează-ți istețimea. 10 întrebări pentru copiii de 15 ani

La muzeu: Istoria este o parte importantă a evoluţiei fiecăruia dintre noi şi este foarte important să ne cunoaştem trecutul. Chiar dacă o vizită la muzeu nu ar fi neapărat pe placul copiilor cărora le place mai mult să se joace, într-un final va fi încântat de o mulţime de lucruri pe care le-a descoperit.

La bibliotecă: Cititul este o parte importantă a vieţii noastre şi o abilitate care se dezvoltă la o vârstă fragedă.Cu siguranţă vizita la bibliotecă îl va ajuta pe cel mic să pătrundă în lumea specială a cărţilor, unde îşi va dori apoi să rămână pentru cât mai mult timp.

Articole interesante

Lasa un comentariu