Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Test de cultură generală din geografie, istorie, știință

Test de cultură generală din geografie, istorie, știință
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Testează-ți cunoștințele de cultură generală cu următoarele întrebări din domenii diverse: geografie, istorie, religie sau științe.

1. Cleopatra a Egiptului a trăit mai aproape de zilele noastre decât de cele în care au fost construite piramidele din Egipt.
a).Fals
b).Adevărat
2. Un laser funcționează concentrând ce tip de energie?
a).Laserele nu sunt reale, există doar în filme și la TV
b).Ultrasunete
c).Lumină
d).Foc
3. Cât timp durează ca luna să orbiteze Pământul?
a).O zi
b).O lună
c).Un an
d).Luna nu orbitează Pământul
4.Cărui grup de limbi aparține limba engleză?
a).Roman
b).Chinezesc
c).Slavon
d).Germanic
5. În China există trei religii majore care coexistă de sute de ani. Care dintre următoarele nu se numără printre cele trei?
a).Creștinism
b).Confucianism
c).Budism
d).Taoism
6. Cât timp îi ia Pământului să înconjoare soarele?
a).Un anotimp
b).O lună
c).Un an
d).O zi
7. Care este cel mai mic stat independent din lume?
a).San Marino
b).Vatican
c).Monaco
d).Liechtenstein
8. Dragonul Komodo, cea mai mare șopârlă din lume se găsește în câteva insule din ce țară?
a).Australia
b).Malaezia
c).Indonezia
d).Filipine
9. Taj Mahal, una dintre cele mai frumoase construcții din lume, a fost inițial construită ca?
a).Mormânt
b).Palat
c)Templu
d).Școală

Citește și:   12 întrebări despre animale. Testează-ți cunoștințele!

Click To Open

Răspunsuri:
1.B
2.C
3.B
4.D
5.A
6.C
7.B
8.C
9.A

Articole interesante

Lasa un comentariu