Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Locuri misterioase din România, unice în lume

Locuri misterioase din România, unice în lume
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Fenomene stranii, întâmplări care nu îşi găsesc explicaţia ştiinţifică, mister aşa pot fi descrise câteva locuri din România, unice în lume şi care au devenit chiar o atracţie turistică pentru foarte multă lume.

Cerul din comuna Bozoriu, judeţul Buzău

Cerul din comuna Bozoriu este cu totul aparte. Cercetările au arătat că acest cer este de patru ori mai clar şi mai senin decât în oricare altă parte. Despre cerul din Bozoriu, pasionaţii de experienţe extrasenzoriale spun că este una dintre porţile energetice ale Universului.

Pădurea Hoia-Baciu

Pădurea Hoia-Baciu a devenit celebră în întreaga lume. Nu puţini susţin că au fost martorii unor fenomene stranii aflându-se în pădurea Hoia-Baciu: forme ciudate, obiecte zburătoare neidentificate, sunete greu de înţeles. Există chiar şi dovezi sub forma unor fotografii realizate de pasionaţii de fenomene ciudate în pădurea Hoia-Baciu.

Focurile vii din Buzău

Focurile vii din Buzău sunt un fenomen natural unic în Europa. Pentru cei care au studiat acest fenomen, totul a rămas un mister. Pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi de pământ, din loc în loc, ies flăcări care pot ajunge şi până la 20 de centimetri înălţime. Există însă o explicaţie pentru acest fenomen: flăcările apar datorită emanaţiilor de gaze naturale din sol.

Citește și:   Ziua națională a imnului României

Pietrele vii din judeţul Buzău

Tot în judeţul Buzău se găsesc şi Pietrele vii. Spre deosebire de orice altă construcție din piatră, aceste pietre care în timp capătă cele mai ciudate forme, în loc să scadă în înălţime din cauza eroziunii, acestea cresc. Pe lângă asta, se pare că pietrele vii cu forme bizare se şi mişcă.

Groapa Ruginoasa, judeţul Bihor

Groapă Ruginoasa este o altă minune a României, unică în Europa. Groapă are o dimensiune de 600 de metri şi o adâncime de peste 100 şi este o ravenă care s-a format în urma unei eroziuni de pământ care conţinea cuartită, gresie şi argilă roşie. Groapa Ruginoasa se află într-un proces de eroziune continuu extrem de rapid.

Articole interesante

Lasa un comentariu