Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Curiozitati despre animale ( 7 )

Curiozitati despre animale ( 7 )
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Cercetatorii americani au descoperit o bacterie atat de mare incat se poate vedea cu ochiul liber, aceasta a fost gasita pe un peste din specia Acanthuridae, care traieste in zona Marii Bariere de Corali din Australia. Secretul dimensiunilor sale uriase consta in abilitatea ei de a-si copia genomul de sute de mii de ori.Cercetatorii olandezi au descoperit ca gandacii au un dialog cu plantele, mai exact, spun ei, plantele sunt un fel de telefon chimic pentru gandaci. Atunci cand acestia se hotarasc sa consume din radacina unei plante, transmit un impuls chimic prin intermediul frunzelor, atat cat sa anunte ca aceea este planta lui.

Un studiu german releva faptul ca radiatiile emise de telefoanele mobile sunt principala cauza pentru care milioane de albine au disparut subit din mai multe state ale lumii. Radiatiile electromagnetice nu au influenta numai asupra omului, ci asupra a tot ceea ce este viu.Studiul realizat la Universitatea Landau, din Germania, a scos la iveala ca asa-numitul sindrom al prabusirii coloniilor de albine ar fi provocat de radiatiile emise de telefoanele mobile, precum si de celelalte aparaturi hi-tech.

Citește și:   Dracul de mare

Exista un oras in Illinois care traieste de pe urma unei specii deosebite de veverite. Olney este caminul a in jur de 200 de veverite albinoase, specie rara si protejata de lege, care atrage mii de turisti. Veveritele albe sunt mascotele orasului de peste 100 de ani si au devenit practic stapanele lui. Au pana si treceri de pietoni special semnalizate pentru ele.

Un studiu al cercetatorilor britanici a aratat ca soarecii nu se imperecheaza daca masculul miroase urat. Femela simte mirosul de la distanta si respinge masculii urat mirositori si pentru ca acestia nu sunt suficient de puternici, capacitatea lor de reproducere fiind mai mica.

Echipe de experti chinezi si germani au examinat mai multe urme de dinozauri descoperite intr-o regiune din China. Descoperirea s-a facut in nordul regiunii Xinjiang Uygur si consta in 150 de urme fosile, pe o suprafata mare, dispuse in mod aleator.Cea mai mare urma este de 33,6 centimetri, iar cea mai mica masoara 11,4 centimetri. Expertii au confirmat faptul ca urmele apartin mai multor tipuri de dinozauri, care au trait acum 165 de milioane de ani.

Citește și:   Ce nu știai până acum despre Moș Crăciun

Articole interesante

Lasa un comentariu