Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Curiozitati despre animale ( 6 )

Curiozitati despre animale ( 6 )
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

In Marea Britanie la o ferma se afla un bou care cantareste 1,25 de tone si are peste doi metri inaltime. Cel mai mare bou, care este inscris si in cartea recordurilor, creste la o ferma din Italia.In urma incrucisarii dintre ursii grizzly si cei polari a rezultat ursul „grolar” . De ce au ajuns sa se imperecheze ursi din „neamuri” diferite? Explicatia este simpla: datorita incalzirii globale si topirii gheturilor, teritoriile celor doua specii de ursi se intrepatrund.
In aprilie 2006, un urs alb cu pete maronii a fost impuscat in zona de nord a Canadei. Testele ADN au demonstrat ca era vorba despre un urs urs „grolar”. Se presupune ca mama era o ursoaica polara, iar tatal grizzly.

Paianjenii comunica foarte bine cu partenerii lor, printr-o lumina invizibila ochiului uman. O echipa de cercetatori a descoperit ca masculii din specia paianjenilor-saritori (Phintella vittata) folosesc raze ultraviolete de tip B (UVB), pentru a atrage femelele. Cercetatorii au aratat cum masculii paianjeni reflecta razele UVB din propriul corp, femelele fiind foarte receptive la acest tip de comunicare.

Liliecii emit sunete la o intensitate mai mare decat cea a sunetelor emise la concertele rock, se arata intr-un nou studiu. Insa aceste sunete nu pot fi percepute de urechea umana deoarece sunt emise pe frecvente ultrasonice, deasupra gamei ce poate fi auzita de oameni.

Citește și:   Tabloid

Un caine din rasa Springer spaniel, a supravietuit opt zile sub daramaturile unei cladiri care a explodat, anunta Houston Chronicle. Cainele a fost salvat dupa ce proprietarul cladirii a auzit cum schelalaia, la o saptamana dupa explozie.

O maimuta de la o gradina zoologica din Utah si-a recapatat vederea, dupa ce cristalinul ochilor i-a fost inlocuit cu unul artificial.

Cercetarile recente ale vietii stramosilor elefantilor, Moeritherium si Barytherium, care au trait acum 37 de milioane de ani, au aratat ca acestia erau amfibii.

Articole interesante

2 comentarii

Lasa un comentariu