Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Recorduri despre mâncare

Recorduri despre mâncare
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Din Cartea Recordurilor nu lipsesc nici cele legate de mâncare şi preparate uluitoare. Uneori pentru a atrage atenţia asupra unei cauze, alteori pentru pură distracţie, oamenii au depăşit limitele normale ale unei porţii obişnuite de mâncare şi au făcut lucruri senzaţionale.

Cel mai mare morcov recoltat vreodată cântăreşte aproape 10 kilograme. Producţia gigant îi aparține unui englez, pe nume Peter Glazebrook, care în 2012 a şi intrat în Cartea Recordurilor.

Cel mai mare biscuite din lume a cântărit 18.000 de kilograme. Acesta a fost făcut din 2.800 de kilograme de fulgi de ciocolată, 5.500 de kilograme de făină, 1.500 de kilograme de zahăr, 35 de kilograme de praf de copt, 37 de litri de vanilie şi 30.000 de ouă.

Cea mai mare chiftea din lume a cântărit 503 kilograme şi a fost făcută cu ocazia unui festival în Ohio.

Cea mai mare porţie de paste a cântărit peste 6.000 de kilograme. Pentru a putea fi prezentată, farfuria gigant a fost aşezată peste o piscină mobilă. Peste cele 6.000 de kilograme de paste s-au adăugat şi 3.700 de litri de sos de roşii.

Cea mai mare prăjitură cupcake făcută vreodată a cântărit 1.176 kilograme. Deliciosul desert este consemnat în Cartea Recordurilor.

Citește și:   Ce sunt stelele

Cea mai mare căsuţa de turtă dulce a fost construită în 2013, în Texas. “Căsuţa” avea o suprafaţă 768 de metri pătraţi, 6 metri înălţime şi 35.8 milioane de calorii.

Cel mai mare sendviş din lume a cântărit 2.500 kilograme şi a fost preparat din 1.800 kilograme de pâine, 450 de kilograme de carne de vită, 200 de kilograme de sos, brânză şi salată verde.

Articole interesante

Lasa un comentariu