Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Cele mai ciudate muzee din lume

Cele mai ciudate muzee din lume
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Muzeele lumii nu ascund doar opere de artă. Există și câteva muzee dedicate unor exponate care sunt departe de a fi capodopere de mare valoare.  Și totuși aceste muzee se bucură de popularitate și sunt vizitate de foarte multă lume.

Muzeul cartofilor prăjiți, Belgia

Belgia este recunoscută în toată lumea pentru ciocolată, dar sunt mulți care consideră că celebrii cartofi prăjiți au apărut prima dată aici. Așa că belgienii au dedicat un muzeu cartofilor prăjiți.  Muzeul a fost făcut de Cedric and Eddy Van Belle.  Muzeul are un rol educativ important pentru că vizitatorii pot învăța multe dintre secretele preparării unor cartofi prăjiți foarte buni. Cei care vin în vizită la Muzeul Cartofilor Prăjiți pot afla multe informații despre istoria cartofilor, care a început în urmă cu 10.000 de ani în Peru.  Și nicio vizită la un muzeu dedicat unui preparat culinar nu se poate încheia fără a degusta delicioșii cartofi.

Muzeul Creației, Kentucky

Muzeul Creației se află lângă Petersburg, Kentucky și prezintă originile universului, apariția vieții și primii ani ai omului pe Pământ. Exponatele resping teoria evoluției biologice și susțin că lumea și toate vietățile au fost create în urmă cu 6.000 de ani în șase zile.  Respingând evidența științifică, exponatele vor să redea primii ani ai vieții pe Pământ și chiar faptul că oamenii și dinozaurii au trăit în aceeași perioada  și arată chiar că dinozaurii au fost pe Arca lui Noe.

Citește și:   Lucruri interesante despre cerbi

Muzeul Toaletelor, New Delhi

Acesta muzeu unic în lume este o casă care adăpostește sute de toalete, care datează încă din anul 2500 i. Hr.

Muzeul adăpostește foarte multe tipuri de toatele, iar pereții sunt acoperiți cu poze și curiozități care prezintă istoria toaletelor.

Foto: frietmuseum.be

Articole interesante

Lasa un comentariu