Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

7 mistere inexplicabile din Europa

7 mistere inexplicabile din Europa
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Lumea e plină de locuri încărcate de mistere, iar unele dintre ele sunt mai aproape de noi de cât ne-am fi închipuit. Fenomene paranormale, apariţii misterioase, lucruri inexplicabile sunt cele ce au atras atenţia următoarelor locuri din Europa.

Pădurea Hoia Baciu

Pădurea Hoia Baciu se află chiar la noi în țară, în apropiere de Cluj şi a devenit cunoscută în întreaga lume ca pădurea bântuită.

Pădurea a fost numită după un cioban, care a intrat în pădure şi nu s-a mai întors. De altfel, sunt multe poveşti despre oameni care odată porniţi în pădure au dispărut fără urmă. Una dintre convingerile localnicilor este aceea că undeva în pădure se află o ieşire într-o altă dimensiune a timpului.

Oamenii care s-au încumetat de-a lungul timpului să intre în pădure au spus că s-au simţit rău şi chiar ciudat, având de la erupţii cutanate, până la atacuri de panică. De asemenea, au fost şi persoane care au spus că apartura electronică de orice fel le-a fost compromisă fără nicio explicaţie atunci când au intrat în pădure.

Cercetătorii care au încercat să găsească o explicaţie fenomenelor din pădure şi au ajuns la concluzia că totul se petrece din cauza magnetismului şi a lumii din acea zonă. Cu toate acestea, există şi fenemone care s-au petrecut în pădure care nu au putut fi explicate de ştiinţa modernă.

Citește și:   Curiozităţi despre culori

Stonehenge

Este un loc foarte cunoscut, dar în acelaşi timp apariţia lui rămâne un mister chiar şi la 5000 de ani de când se presupune că există. Nimeni nu ştie cum şi cu ce scop a apărut celebrul Stonehenge.

Urmele diavolului

După o ninsoare care a lovit orăşelul Devon, din Anglia, pe 8 februarie 1855, nişte urme asemănătoare unor copite se puteau observa pe zăpadă. Cel mai ciudat a fost faptul că urmele erau în linie perfect dreaptă pe o distanţă de aproape 1 kilometru şi zăpadă care a căzut toată noaptea nu le-a acoperit. Se spunea atunci ca diavolul se plimbă prin lume, în căutarea celor mai păcătoşi.

 Monstrul din Loch Ness

De-a lungul timpului au fost mulţi care au pretins că au observat o creatură uriaşă mişcându-se în Loch Ness, un lac din Marea Britanie. Monstrul din Loch Ness se presupune că ar fi un monstru preistoric pe care chiar dacă nu l-a văzut nimeni până acum, sunt mulţi cei care cred că acesta există.

 Figurile stranii din Belmez

În Belmez, un orăşel mic din Spania, Maria pretindea că un semn ciudat care s-a transformat într-o figură omenească a apărut pe podeaua ei din bucătărie. De frică acestei apariţii stranii, femeia a înlocuit podeaua, dar chiar şi aşa figura stranie a continuat să apară.

Citește și:   Cum zboară avioanele?

Jack Spintecătorul

În anii 1800 un criminal în serie avea să îngrozească Londra. La redacţia unui ziar a fost trimisă o scrisoare din partea cuiva care s-a semnat “Jack Spintecătorul” şi care pretindea că este autorul crimelor. Deşi au existat o mulţime de suspecţi, nici până în ziua de astăzi nu s-a aflat cine a fost Jack Spintecătorul.

Cercurile din lanuri

Nicio lista cu mistere inexplicabile nu e completă fără cercurile din lanuri. Cercurile din mijolcul câmpurilor apar peste tot în lume, aşa că mulţi nici nu le mai consideră ceva ieşit din comun. Nici până acum nu s-a găsit o explicaţie pentru apariţia cercurilor din mijlocul lanurilor, deși unii sunt tentați să creadă că sunt făcute de OZN-uri.

Articole interesante

Lasa un comentariu