Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

5 curiozităţi mai puţin cunoscute despre corpul uman

5 curiozităţi mai puţin cunoscute despre corpul uman
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Iată câteva lucruri mai puțin cunoscute despre corpul uman și despre cum funcționează acesta.

Mestecă bine mâncarea

Nu vei şti cu adevărat cât de gustos este un preparat culinar dacă nu amesteci mâncarea pe care o ai în gură cu saliva. Glandele salivare include şi papilele gustative care ne ajută să identificăm gustul. Cu cât vei mesteca mai mult, cu atât te vei bucura de un preparat delicios.

ADN-ul uman seamănă cu un fruct

ADN-ul uman seamănă cu ADN-ul unui fruct, un fruct cu adevărat sănătos şi foarte popular. Este vorba de banană! ADN-ul unei banane este în proporţie de 50% similar cu ADN-ul unui om.

Creierul uman

Creierul uman este alcătuit în proporţie de 80% din apă. Acesta este mai puternic şi mai activ pe perioada nopţii. În medie, un individ îşi foloseşte doar 5% din creier pe perioada întregii vieţi. Cercetorii au ajuns la concluzia că oamenii care dorm mai mult au un IQ mai mare. Tot creierul este cel care controlează văzul.

Îmbrăţişările

O îmbrăţişare eliberează hormonul numit oxitocină, care ne face să ne simţim mai relaxați, vindecă răni fizice şi psihice, calmează corpul şi mintea. Îmbrăţişările sunt cel mai simplu şi mai eficient mod de a ne împăca cu noi înşine şi cu cei din jur. Dacă vrei să fii mereu vesel şi sănătos, îmbrăţişează-i câte mai des pe cei dragi.

Citește și:   Cocorul-alb-american

Articole interesante

Lasa un comentariu