Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Trucuri care te ajută să ajungi la timp la şcoală

Trucuri care te ajută să ajungi la timp la şcoală
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Un an nou şcolar, poate primul pentru unii dintre copii, aceeaşi întrebare: cum să fac să ajung la şcoală la timp.

Pentru cei mai mulţi copiii, trezitul de dimineaţă nu este uşor, iar până când intră în ritm şi se pot mobiliza pentru a fi pregătiţi să iasă pe uşă…mai durează ceva.

Următoarele trucuri îi pot ajuta pe elevi să ajungă la şcoală la timp, înainte ca profesorul să între în clasa pentru oră:

  • Hainele pentru a doua zi la şcoală se pregătesc cu o seară înainte. În acest fel, evitaţi orice indecizie sau discuţie în contradictoriu pe tema ţinutei, cu părinții, la prima oră a dimineţii, pierzând astfel timp preţios în care trebuie să plecați deja la şcoală.
  • Pacheţelul pentru şcoală se pregăteşte cu o seară înainte. Ambalat corespunzător şi pus la frigider, nu va consuma din timpul alocat pregătirii pentru a pleca la şcoală, dimineaţa.
  • Pregătirea ghiozdanului pentru a doua zi la şcoală se face imediat după ce temele sau alte activităţi care au legătură cu studiul au fost încheiate, cu o seară înainte. În felul acestea, dimineaţa nu aveți de ce să vă faceți griji că nu v-ați pregătit ghiozdanul şi nici nu ricați să vă uiați ceva acasă, ca atunci când e facut în grabă.
  • Ora de culcare trebuie să fie în fiecare seară aceiaşi şi nu foarte târzie. În acest fel vă veți odihni bine, veți avea un somn bun şi în foarte scurt timp veți începe să vă treziți uşor dimineaţa devreme, poate chiar şi fără ceas deşteptător.
  • Nu săriți peste micul dejun. Dacă vă veți organiza bine în primele minute după ce vă treziți, puteți să mâncați în tihnă micul dejun, pentru că acesta este startul unei zile pline de energie.
Citește și:   Cum te faci remarcat în clasă

Articole interesante

Lasa un comentariu