Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Trucuri ca să nu te mai înroşeşti când ai emoţii

Trucuri ca să nu te mai înroşeşti când ai emoţii
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Multe persoane se înroşesc la faţă atunci când au emoţii foarte puternice sau când se află în situaţii stânjenitoare pentru ei.

De multe ori, aceste persoane sunt timide şi suferă de emotivitate excesivă. Vestea bună este că te poţi vindeca de acest lucru. Iată ce să faci că să nu te mai înroşeşti la faţă :

  1. Impune-ţi să te relaxezi în momentul în care simţi că te înroşeşti la faţă. Dacă nu vrei să îţi expui emoţiile sau temerile în faţă interlocutorului, scapă să te înroşeşti la faţă relaxându-ţi muşchii, în special umerii şi gâtul. În mometul acela îţi eliberezi tensiunea care apare din senin. Încearcă să îţi menții corpul drept, respiră adânc şi zâmbeşte.
  2. Nu transforma înroşitul feței într-o obsesie. Studiile au arătat că, cu cât te gândeşti mai mult la faptul că te înroşeşti uşor, cu atât lucrul acesta se va întâmplă tot mai des. Dacă vei găsi o metodă prin care să scapi să te mai concentrezi pe acest lucru, vei scăpa rapid şi de înroşit.
  3. Atrage atenţia asupra faptului că te înroşeşti, pe un ton glumeţ. Cei care vor să ascundă sau să mascheze faptul că se înroşesc, se vor înroşi şi mai tare. Dacă simţi că eşti într-o situaţie care permite acest lucru spune-le celor din jur că eşti o persoană care se înroşeşte uşor şi fără motiv.
  4. Încearcă exerciţii ale minţii care dau rezultate. Când simţi că te înroşeşti imaginează-ţi că sari într-un lac cu apă rece, imaginează-ţi cum arată interlocutorul care îţi provoacă această stare în tot felul de situaţii comice, gândeşte-te că şi alţii se confruntă cu aşa ceva.
Citește și:   Adolescenții și rețelele de socializare. Ce faci și ce să eviți când ești online!

Articole interesante

Lasa un comentariu