Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Sfaturi pentru a face față cu succes școlii online

Sfaturi pentru a face față cu succes școlii online
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Au mai rămas doar câteva zile până când în mod normal ar trebui să înceapă școala. Doar că, conform datelor furnizate de oficialități, în multe școli se va recurge la o formă de învățământ hibrid, adică cea care combină învățământul în clasă cu cel online. În funcție de evoluția pandemiei de coronavirus și de numărul de infectări în țara noastră, lucrurile se pot schimba, astfel că nu este exclus să se recurgă inclusiv la scenariul care presupune ca toți elevii să învețe online.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să faci față cu succes școlii online, dacă te vei număra printre elevii care vor studia în perioada următoare, de acasă.

  • Stabilește un loc din casă în care vei sta pe perioada desfășurării cursurilor zilnice. Asigură-te că ai parte de liniște și de tot ce îți trebuie pentru bună desfășurare a orelor.
  • Cere din timp ajutorul celor din casă (părinți, frați mai mari) pentru instalarea computerului sau tabletei și învață cum folosești aceste dispozitive, în cazul în care nu știi deja.
  • Pregătește-te de cursuri în fiecare dimineață, la fel cum ai făcut și atunci când ai mers zi de zi la școală.
  • Comunică în permanență cu profesorii și colegii. Nu te teme să îi anunți pe cei de la școală în cazul în care te confrunți cu anumite probleme.
  • Intră în rutină, fă-ți un program astfel încât să ai timp pentru studiu, învățat, teme. Notează-ți datele limita la care ai de terminat anumite proiecte.
  • Pauzele sunt importante, așadar ia-le cu regularitate, chiar dacă acum înveți de la distanță. Timpul petrecut în făța monitorului poate avea efecte neplăcute asupra vederii.
  • Acordă-ți timpul și răbdarea necesare pentru a te adapta acestui nou mod de învățare. Îți va lua timp până când vei găsi abordarea potrivită și până când descoperi care este metoda de lucru care ți se potrivește cel mai bine.
Citește și:   Descoperă Europa

Articole interesante

Lasa un comentariu