Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Obiceiuri sănătoase care îmbunătățesc rezultatele școlare

Obiceiuri sănătoase care îmbunătățesc rezultatele școlare
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

De la grădiniță și până în ultimul an la școală, elevii care au obiceiuri sănătoase au rezultate mai bune la școală.

Iată care sunt aceste obiceiuri sănătoase care îmbunătățesc rezultatele școlare, conform celor mai recente studii.

Mănâncă legume și fructe: vitaminele, mineralele și antioxidanții din fructe și legume ajută creierul să funcționeze mai bine, iar în acest fel rezultatele tale la școală vor fi din ce în ce mai bune.

Practică un sport sau fă mișcare în aer liber: activitatea fizică te va ajuta foarte mult. Studiile au arătat că elevii care sunt activi și fac sport în mod constant au tendința să obțină note mai bune la examene și teste, în special la matematică și științe sociale.

Nu sări peste micul dejun: micul dejun este cu adevărat cea mai importantă masă a zilei, chiar și pentru performanțele școlare. Cele mai recente descoperiri au arătat că un mic dejun sănătos la început de zi este asociat cu o memorie mai bună și absențe mai puține la școală în timpul anului.

Relaxarea este importantă: chiar și pauzele sunt importante în procesul de învățare. Cu cât te relaxezi mai mult și mai bine, cu atât vei putea să te concentrezi așa cum trebuie la ore.

Citește și:   Ce sunt cariile dentare şi de ce apar?

Dormi atât cât trebuie: nu sta până târziu noaptea mai ales când știi că urmează o zi grea la școală sau un test. Atunci când nu dormi suficient îți va fi mai greu să asculți, să înveți sau să îți amintești o informație ori să rezolvi o problemă.

Spală-te pe mâini cât mai des și corect: elevii nu pot învăța atunci când nu merg la ore. Atunci când te speli pe mâini de câte ori e nevoie, folosind de fiecare dată săpun și apă, reduci foarte mult șansele să te îmbolnăvești și, din această cauză, să lipsești de la școală.

Articole interesante

Lasa un comentariu