Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Legea mişcării a lui Newton te ajută să fii mai productiv

Legea mişcării a lui Newton te ajută să fii mai productiv
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Legile mişcării ale lui Isaac Newton, prin intermediul unei analogii interesante, te ajută să devii mai productiv, să îţi simplifici munca şi să îţi îmbunătăţeşti viaţa.

Iată cum poţi porni de la prima lege a mişcării a lui Newton pentru a deveni mai productiv:

Prima lege a mişcării spune că un obiect rămâne pe loc sau continuă să se mişte la o viteză constantă, dacă asupra lui nu acţionează o forţă exterioară. Mai exact, obiectele în mişcare rămân în mişcare, cele care stau pe loc rămân astfel.

În multe feluri, amânarea de a face un lucru este o lege fundamentală a universului. Este prima lege a lui Newton aplicată asupra productivităţii. Obiectele în repaus rămân în repaus. Vestea bună este că funcţionează şi invers. Obiectele în mişcare tind să rămână în mişcare. Când vine vorba de productivitate cel mai important lucru este să găseşti o cale pentru a începe. Odată ce începi este mult mai uşor să rămâi în mişcare.

Cel mai simplu mod de a începe ceva este să aplici regula celor două minute. Adică, pentru a nu amână un lucru, găseşte un mod prin care să începi în mai puţin de două minute.

Citește și:   Trucuri care te ajută să previi blocajele mentale atunci când înveţi

Cu ajutorul legii lui Newton vei descoperi că, odată ce ai început un lucru în mai puţin de două minute, este mult mai uşor să te menţii în mişcare.

Iată câteva exemple:

  • Trebuie să îţi faci tema şi stai cu o foaie albă în faţă, de câteva minute bune. Indiferent că ştii sau nu ce vrei să scrii, notează pe foaie câteva cuvinte sau propoziţii în mai puţin de două minute. Vei fi uimit de cât de repede îţi va veni insipiratia şi cheful de a-ţi face temele.
  • În acest moment nu prea ai vrea să mergi să alergi în parc. Dacă îţi pui treningul pe tine sau pantofii de alergat în mai puţin de două minute, s-ar putea să începi să alergi încă din casă.

Articole interesante

Lasa un comentariu