Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Fă-ți o căsuță din ceva ce arunci de obicei

Fă-ți o căsuță din ceva ce arunci de obicei
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Dacă vrei să-ți confecționezi o căsuță pentru camera ta sau curte, află că nu ai nevoie de ceva foarte scump sau de un procedeu greoi. Cei mai mici pot cere ajutorul fraților mai mari sau părinților, mai ales pentru a tăia părțile. O astfel de căsuță poate fi locul tău de joacă, singur ori cu prietenii, poate fi un loc unde să citești, un spațiu umbrit în grădină, castelul tău de prinț sau prințesă și orice dorești.
În titlul acestui articol spuneam că poți construi o căsuță din ceva ce se aruncă, se dă la gunoi. Și mai jos o să vă dau câteva exemple însoțite de idei cum să le îmbini și să le decorezi.

Căsuță din sticle goale din plastic

Sticlele din plastic goale se găsesc în fiecare casă de la sucuri, apă și alte lichide. Se pot colecta și refolosi într-o mulțime de moduri. Unul dintre ele este să îți construiești o căsuță. Avantajul plasticului este că îl poți folosi și pentru căsuțe de grădină, de curte, nu se udă, sunt solide și ușor de asamblat. Le poți lăsa așa cum sunt ele (lumina va pătrunde mai ușor) sau le poți colora cu culori acrilice.
Sunt simplu de prins împreună, cu un obiect ascuțit sau fierbinte se dau găuri pe fundul sticlei și pe capac și se trec prin ele sfori, sârmă, cablu care mai apoi se prind pe un suport.
Idei de căsuțe din sticle:

Citește și:   Cum să înveți pentru chimie

Căsuță din recipiente goale

Pot fi cutii de la lapte, cutii din plastic sau carton de la sucuri, recipiente de la produse de curățenie, cutii din metal goale de la conserve etc. La fel se dau găuri prin ele și se unesc împreună cu sârmă, sfoară. Se mai pot lipi împreună și cu scoci.


Căsuță din carton

Ambalajele din carton sunt iarăși ușor de găsit în toate gospodăriile. În loc să le arunci, poți să le păstrezi și să îți construiești o căsuță de interior, chiar și un mic palat, ca în exemplele de mai jos. Cartonul se taie ușor cu un foarfece sau cuțit și se lipește cu scoci, iar unele bucăți mai mici chiar cu aracet. Se poate colora cu acuarele acrilice sau decora cu hârtie colorată, abțibilduri, hârtie autocolantă, bucăți de material etc.


Articole interesante

Lasa un comentariu