Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Ești în vacanță la munte? Iată ce poți face din bețe

Ești în vacanță la munte? Iată ce poți face din bețe
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

În vacanță poți face multe lucruri. Poți să te joci, să îți faci prieteni noi, să călătorești, să faci lucrruile care îți plac mai mult, să experimentezi ceva ce nu ai făcut niciodată.
Dacă te afli în vacanță la munte sau oriunde în natură, poți să folosești ceva gratis și foarte ușor de găsit peste tot ca să faci ceva creativ: bețe și bucăți din lemn.
Iată câteva idei interesante:

Oameni și animale din crenguțe

Trebuie să găsești niște crengi despicate, de o formă asemănătoare unui corp uman dar poți și să combini mai multe astfel de crenguțe. Mai ai nevoie de niște ață colorată, ușor de găsit în orice casă. Fii creativ, răsucește ața în jurul bețelor pentru a forma hăinuțe sau pielea animalelor. Poți să și lipești cu un adeziv universal ochi, păr și alte detalii. Succes!

Personaje colorate

O altă idee ar fi să folosești acuarele în loc de ață sau să combini aceste două metote pentru a crea la fel personaje din poveșyi, animale, omuleți și orice dorești. Atenție acuarelele trevuie să fie acrilice, nu merge din cele obișnuite pe care le folosești pentru hârtie.

Rame de fotografii

Dacă ai multe fotografii de vacanță sau fotografii cu familia și vrei să le pui în camera ta, nu trebuie să investești în rame scumpe. Prinde doar niște crenguțe între ele ca în imagine și ramele originale sunt gata. Poți face ceva de mărimea fotografiei sau mai mare și să pui niște sfori cu mici cârlige de care să prinzi mai multe fotografii.
Mai poți folosi o ramă veche din lemn sau un dreptunghi din carton și să lipești pe el niște crenguțe.

Decorațiuni pentru camera ta

Din crenguțe sau bucăți de lemn adunate de pe jos, se pot crea decorațiuni pentru camera ta sau ca să le oferi cuiva cadou. Nu te va costa nimic și le poți combina cu bile, mărgele, cu orice crezi că arată interesant. Se pot agăța pe perete sau decora cu ele un raft, o măsuță.
De exemplu poți lipi sau lega niște crenguțe pe un pahar ori o cutie și se poate transforma într-o vază, un suport de lumânări sau un suport de pus creioane de efect.

Litere din bețișoare

Mai poți confecționa litere ale alfabetului pentru clasa ta, ca să decorezi locul de deasupra biroului tău sau numai literele care formează numele tău.

Corturi și căsuțe

Ai nevoie de numai câteva bețișoare răsfirate jos și prinse în vârf ca să confecționezi niște corturi indiene. Acoperă-le cu hârtie colorată ori bucăți de material. Sau poți folosi bețe mari ca să îți faci o căsuță sau un umbrar în curte.

Colaje și tablouri

Tot cu bețișoare poți crea niște colaje cu elemente din natură și chiar tablouri haioase pe care să le prinzi pe perete.

Articole interesante

Lasa un comentariu