Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Educarea copiilor despre importanța gestionării cheltuielilor la utilități (P)

Educarea copiilor despre importanța gestionării cheltuielilor la utilități (P)
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Conform ultimelor modificări și trendului general, costurile la utilități sunt în permanentă creștere, motiv pentru care fiecare familie se străduiește să economisească, astfel încât să diminueze facturile. Iată cum îi poți învăța pe cei mici să folosească energia electrică în mod corect, astfel încât costurile să fie mai mici.

Învață-i pe copii să stingă lumina atunci când nu au nevoie de ea

Atunci când copiii se joacă cu întrerupătoarele, au tendința să lase becurile aprinse în toată casa. Acest comportament trebuie evitat deoarece, chiar dacă folosești becuri economice, atunci când funcționează inutil vor mări costurile la energie electrică. În funcție de vârsta copilului, după o lună de economie, atunci când faci plata electrică onlinepoți lua copilul lângă tine și îi poți arăta diferența de la o lună la alta pentru a vedea cum a scăzut prețul atunci când a fost optimizat costul.

Copiii trebuie să învețe să oprească televizorul atunci când nu se uită la el

Copiii au tendința să lase televizorul pornit chiar dacă nu se uită la el, în timp ce fac orice altceva, doar pentru a auzi sunetul sau pentru a mai arunca din, când în când, o privire către ecran. Ar trebui să impui o regulă în acest sens, care să îi învețe să oprească dispozitivele atunci când nu sunt folosite. Vei vedea cât de ușor este să diminuezi costurile și să ai o casă mai liniștită, pentru că nu este nici foarte sănătos zgomotul produs în permanență de televizor, care poate afecta concentrarea.

Stabilește un program de utilizare a calculatorului

Un alt mod de a gestiona eficient consumul de energie electrică este prin stabilirea unui program de utilizare a calculatorului pe care să îl respecți. În afara acestui program, calculatorul va fi deschis doar dacă este cu adevărat nevoie. Astfel, vei implementa nu doar un mod de a economisi energie, ci și un mod de viață echilibrat, oferind copiilor acces limitat la ecrane și la jocuri pe computer. Prima lună va fi mai complicat, apoi toți se vor obișnui cu acest mod de a face lucrurile.

Învățându-i pe copii de mici să facă economie la energia electrică și ajutându-i să înțeleagă nevoia de a consuma corect și eficient, acest comportament se va transmite mai departe, în viața de adult, aducând astfel beneficii pe termen lung. În funcție de vârsta copilului poți găsi metode creative de a explica economia de curent și necesitatea ei.

Articole interesante

Lasa un comentariu