Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Discursul motivațional al lui Ashton Kutcher pentru tineri

Discursul motivațional al lui Ashton Kutcher pentru tineri
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Ashton Kutcher este unul dintre cei mai apreciaţi actori din generaţia tânără, care şi-a câştigat faima graţie rolurilor sale din comediile în care jucat. Kutcher a demonstrat însă că poate fi şi serios şi mai mult decât atât, poate ţine discursuri motivaţionale pentru toţi adolescenţii. O astfel de ocazie a fost la Teen Choice Awards 2013 unde actorul s-a adresat tinerilor şi le-a spus care sunt sunt cele trei lucruri care pe el l-au ajutat să ajungă acolo unde este astăzi. Oportunităţile, să fii sexy şi să îţi trăieşti viaţa!

La finalul discursului, Kutcher a fost aplaudat şi ovaţionat de toţi tinerii care se aflau la Teen Choice Awards.

“Oportunităţile. Cred că oportunitatea seamănă cu munca. Când aveam 13 ani am avut primul meu loc de muncă care a fost alături de tatăl meu, apoi am spălat vase la un restaurant, apoi am lucrat la un magazin alimentar, apoi am fost măturător într-o fabrică. N-am avut niciun job mai frumos de atunci şi fiecare job pe care l-am avut a fost un pas înainte spre următorul şi niciodată nu am plecat de la un loc de muncă până când nu am avut un altul. Şi uite aşa, oportunităţile seamănă mult cu munca.

Citește și:   Schimbări pe care să le faci înainte de începerea noului an școar

Al doilea lucru, fii sexy. Da, cel mai atrăgător lucru din lume este să fii inteligent! Şi să fii atent cu cei din jur. Şi să fii generos. Restul sunt doar prostii, credeţi-mă. Veţi întâlni oameni care vor încerca să se vândă pentru a vă face să va simţi mai prejos, aşadar nu-i cumpăraţi! Fiţi deştepţi, atenţi şi generoşi!

Al treilea lucru este ceva ce am re-învăţat cât am făcut filmul Steve Jobs. Şi Steve Jobs spunea că atunci când creşti ţi se va spune că lumea este aşa cum este şi că tu trebuie să îţi trăieşti viaţa în acea lume și să nu intri în prea multe probleme şi poate să ai o educaţie şi să ai un job şi să câştigi câţiva bani şi să ai o familie…dar viaţa poate fi mai mult decât atât, atunci când realizezi un simplu lucru, anume că tot ceea ce numești viaţă este făcut din oameni care nu sunt mai deştepţi ca tine şi că tu poţi să construieşti singur toate acestea, poţi să îţi construieşti propria viaţă în care pot trăi alţi oameni. Deci, construiţi-vă viaţa! Nu trăiţi viaţa, construiţi-o! Găsiţi oportunităţile şi întotdeauna fiţi sexy. Vă iubesc!”

Citește și:   Cele mai frecvente greşeli la testele de la şcoală. Iată cum să le eviţi!

Articole interesante

Lasa un comentariu