Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Descoperă Europa

Descoperă Europa
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Fiecare ţară are câteva lucruri cu care se mândreşte şi care pentru străini pot fi adevărate atracţii turistice.

Iată de ce sunt renumite câteva dintre cele mai vizitate ţări din Europa. Dacă în vacanţă de vară vei avea ocazia să faci o excursie în una dintre următoarele ţări, vei şti care sunt cele mai faimoase obiective şi ce nu trebuie să ratezi.

Franţa

Franţa este renumită pentru muzeele sale şi pentru monumentele istorice despre care ai avut ocazia să înveţi şi la istorie. Cele mai multe dintre ele se află la Paris. Tot la Paris este şi Turnul Eiffel, cel mai renumit simbol al capitalei franceze.

Franţa mai este cunoscută şi pentru cele 365 de feluri de brânză şi celebrele croissante cu unt. Tot aici este şi capitala modei. În Franța se află cele mai importante case de modă din lume. Franţa se mai poate mândri şi cu un relief variat: munţii Alpi, Oceanul Atlantic şi renumita regiune Provence oferă peisaje de basm.

O excursie în Franţa nu poate fi completă fără o vizită la faimosul Dinseyland.

Grecia

Citește și:   Cum le spui părinţilor că ai luat o notă mică la şcoală

Grecia este o destinaţie frecventată de români, asta şi pentru că este destul de aproape de ţara noastră. Dacă ajungi în Grecia ai ocazia să vizitezi câteva obiective încărcate de istorie. Acropole şi Panteonul din Atena nu trebuie rate în acest tur printr-o ţară atât de caldă şi veselă.

Dacă îţi place matematica în mod special în Grecia vei putea să mergi pe urmele lui Pitagora şi Euclid, iar cei care îndrăgesc filosofia au ocazia să meargă în locurile în care au trăit Aristotel şi Socrate.

Pentru cei care iubesc legendele şi eroii, Grecia va fi locul ideal pentru a petrece o vacanţă plină şi specială.

Insulele greceşti sunt o altă atracţie a acestei ţări, iar preparatele culinare greceşti sunt pe placul tuturor. În plus, gastronomia grecească este şi foarte sănătoasă fiind alcătuită în specială şi legume, pește, ulei de măsline şi fructe.

Italia

Spui Italia, spui pizza. Dar nu doar atât. Pe lângă pizza, în Italia mai găseşti paste de toate felurile, dar şi una dintre cele mai bune îngheţate din lume. Italia nu este faimoasă doar pentru mâncarea sa, ci este celebra pentru că aici se găsesc unele dintre cele mai importante monumente istorice din lume. Roma, Veneţia, Florenţa, Napoli şi bineînţeles Vaticanul sunt locuri încărcate de istorie cu care italienii se mândresc. Italia este la fel de faimoasă pentru peisajele pitoreşti şi zonele de litoral cu apă limpede şi multă vegetaţie.

Citește și:   Călătorie prin Europa. Testează-ți cunoștințele

Articole interesante

Lasa un comentariu