Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

De ce e important să gândești pozitiv

De ce e important să gândești pozitiv
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Pentru a avea succes în ceea ce faci şi pentru a-ţi îndeplini toate visele este nevoie să gândeşti pozitiv. Cea mai importantă resursă pe care o ai la îndemână pentru a avea gânduri pozitive este doar mintea ta.

Gândurile pe care le avem joacă un rol foarte important şi de ele depinde dacă reuşim să atingem ceea ce ne-am propus. Gândurile sunt, de fapt, responsabile, pentru locurile şi situaţiile în care ajungem.

Una dintre cele mai bune analogii, pentru a înţelege puterea gândirii pozitive, este aceea de a ne imagina că mintea noastră este asemenea unei grădini.

Dacă plantezi plante frumoase şi ai grijă de ele, atunci grădina ta va fi superbă, plină de flori şi verdeaţă, va fi un loc de relaxare, pace şi confort. Dacă neglijezi grădina, atunci aceasta va fi năpădită de ierburi şi ciulini care vor distruge tot ce există în grădină.

La fel se întâmplă şi în mintea ta. Dacă semeni frumuseţe, gânduri senine şi sănătoase atunci vei culege frumuseţe şi o viaţă sănătoasă şi împlinită. Dacă plantezi gânduri negative vei atrage în viaţa ta disperare şi tristeţe. Dacă îţi vei neglija mintea şi nu o vei proteja de gânduri negative, ierburile dăunătoare vor pătrunde şi îţi vor sufoca mintea.

Citește și:   Învață să mergi pe role rapid și în siguranță

Articole interesante

Lasa un comentariu