Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Cum să înveți limba engleză pe cont propriu și gratuit (P)

Cum să înveți limba engleză pe cont propriu și gratuit (P)
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Așa că am decis să realizăm un ghid practic de auto-studiu. În acest articol, vă vom spune dacă este posibil să învățați limba engleză fără ajutorul altcuiva, să vă explicăm ce materiale trebuie să utilizați pentru auto-studiu și la ce resurse să apelați, astfel încât să nu vă plictisiți să învățați engleza acasă.

Conţinut:

  1. Este posibil să învăț singură engleza
  2. Cum să înveți corect limba engleză pe cont propriu
  3. Cum să înveți engleza gratuit: materiale de studiu și resurse suplimentare

Este posibil să înveți limba engleză pe cont propriu?

Să aflăm mai întâi dacă este realist să înveți engleza pe cont propriu sau nu merită să cheltuiești timp și energie la această lecție. Să spunem imediat că este foarte posibil să înveți engleza pe cont propriu și gratuit, deoarece există multe resurse de învățare pe Internet care te vor ajuta. De ce nu toată lumea este capabilă să stăpânească limba la nivelul dorit?

Există trei factori care determină dacă puteți învăța limba engleză pe cont propriu:

  • Dorința ta de a învăța o limbă
  • Disponibilitatea de a lucra
  • modalitate eficientă de a învăța o limbă

Dacă sunt prezenți atât primul cât și al doilea factor, atunci problema rezidă doar în abilitatea de a găsi singur cel mai eficient mod de a învăța limba engleză pe cont propriu. În acest articol, vă vom spune cum să organizați procesul educațional și ce materiale veți avea nevoie pentru acest lucru.

Cu toate acestea, cursanții de limbi străine ar trebui să apeleze la serviciile unui profesor profesionist de engleză, mai exact la meditatii limba engleza: sub supravegherea sa vigilentă și îndrumarea cu experiență, veți învăța mai repede și vă vpr ajuta cu auto-studiu. Vrei să mergi pe această cale fără niciun ajutor?

Citește și:   Trucuri care te ajută să ajungi la timp la şcoală

1. Stabiliți un obiectiv specific

Toate acțiunile suplimentare pentru studiul independent al limbii engleze depind de obiectivul dvs. de învățare. Luați în considerare dacă doriți să învățați engleza conversațională sau de afaceri, să vă pregătiți pentru un interviu sau să vizionați filme originale. Un mare obiectiv este să atingi nivelul intermediar, apoi vei construi o bază de cunoștințe bună.

2. Realizează un program de curs

S-ar părea că întregul farmec al studiului de sine stă tocmai în faptul că lecțiile de engleză nu sunt legate de niciun moment anume: înveți limba atunci când îți este convenabil. Cu toate acestea, în realitate se dovedește ca într-o anecdotă cunoscută. Conștiința ta te chinuie: „Când o să încep la engleză?” Și i-ai răspuns: „Ei bine, nu, astăzi nu pot, sunt atât de obosit. Să nu facem niciodată. Ți se va potrivi vreodată? ” De acord, este imposibil să înveți engleza cu această abordare. Prin urmare, faceți un program de cursuri, de exemplu, studiați timp de o oră pe zi sau de 3-4 ori pe săptămână timp de 1,5 ore. Desigur, dacă ai un program nu te va proteja de amânare, dar vei ști deja că nu ai „amânat legal lecția, te voi preda mai târziu”, dar ai ratat-o. O conștiință roșie este un bun motivator!

3. Selectați resursele necesare

Abundența resurselor utile nu are întotdeauna un efect pozitiv asupra învățării. Mulți oameni decid să învețe limba engleză și într-o zi cumpără toate manualele disponibile, marchează 541 de site-uri de învățare a limbii engleze, instalează 37 de aplicații de învățare a limbilor străine. Pe de o parte, un asemenea zel este lăudabil. Pe de altă parte, fiecare manual și fiecare site are propriile principii de prezentare a materialului, prin urmare, studiind zilnic diferite resurse, riști să creezi o mizerie în cap și după o săptămână sau două nu vei ști ce să faci.

Citește și:   Cum măsurăm lăţimea unui curs de apă

4. Căutați un meditator

Există cei care cred că limba engleză poate fi stăpânită offline folosind doar cărți, materiale audio și video. Cu toate acestea, nu este. Puteți citi Agatha Christie în original și puteți asculta știrile BBC, dar ce rost are dacă nu puteți vorbi engleza. Puteți vorbi în limba țintă numai cu ajutorul unui meditator. Experiența lor vă va ajuta să învațați cât mai repede și să verificați de fiecare dată dacă pronunțați corect anumite cuvinte.

5. Urmăriți-vă progresul

Acesta este un punct important pentru cei care decid să învețe singură engleza acasă. Asigurați-vă că ați finalizat sarcinile testului pentru a vă urmări progresul. Puteți face diverse teste online, cum ar fi teste pentru a determina nivelul de cunoștințe . Este important să vă verificați greșelile. Este destul de dificil pentru auto-studiu, așa că un meditator vă poate ajuta.

6. Nu luați pauze lungi în studii.

Toată lumea are zile în care se pare că nu există absolut timp pentru a învăța limba engleză. Dacă da, vă recomandăm să citiți articolul „ Engleză în 10 minute pe zi: exerciții pentru oameni ocupați ”. Dacă tot a trebuit să faceți o pauză în antrenament, încercați să nu o trageți, altfel cunoștințele acumulate vor începe să fie uitate și vă veți abandona complet studiile.

Acest articol a fost redactat de echipa “Anunturi Meditatii”. Pentru mai multe detalii privind învățarea unei limbi străine, verificați anunturile cu meditatorii înscriși pe site.

Articole interesante

Lasa un comentariu