Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Cele mai frumoase și emoționante mesaje de Ziua Mamei

Cele mai frumoase și emoționante mesaje de Ziua Mamei
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Pe 8 martie surprinde-ți mama cu un mesaj emoționant. Chiar dacă îi arăți în fiecare zi din an cât de mult o prețuiești nu uita ca și în această zi în care sunt sărbătorite toate mamele să spui și tu “La mulți ani!” într-un mod deosebit. Iată câteva idei de mesaje:

„Primăvara să-ţi înmiresmeze sufletul cu parfumul primilor ghiocei, primele rândunele să-ţi readucă zâmbetul şi bucuria, să iubeşti şi să fii iubită. Roua dimineţilor, adierea vântului şi acest mărţişor să-ţi amintească cât de mult te iubesc, scumpa mea mamă.”
„Dragă mea mămică, O primăvară caldă să fie în sufletul tău. Îţi mulţumesc că ai avut grijă de mine cu atâta atenţie.Te iubesc din tot sufletul.”
„Mulțumesc mamă pentru dragostea ta, pentru ceea ce m-ai învățat, pentru că m-ai încurajat și m-ai ajutat să devin omul de astăzi. ”
„Pot să-ți ofer flori sau să-ți dau cadouri, dar nimic în această lume nu poate să arate cât de multă dragoste port în suflet pentru tine. La mulți ani, mamă! ”
„M-ai făcut să zâmbesc de fiecare dată după ce am plâns și te-ai bucurat de fiecare dată alături de mine. Îți mulțumesc pentru asta și pentru încă un milion de motive. Te iubesc, mamă. ”
„Tu, mămico dragă, ne îndrumi paşii şi ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îţi mulțumim şi te iubim. La mulți ani!”
„Dacă aș avea câte o floare pentru fiecare clipă în care mă gândesc la tine, mama, ar însemna să mă plimb veșnic într-o grădină de flori. La mulți ani, mama!”
„Mami, te iubesc. Pentru mine eşți unică, eşti primăvara mea însorită! La mulţi ani!”
„Astăzi este ziua cuiva care m-a învățat despre dragoste, despre bucurie și despre viață. Pot doar să-ți spun două lucruri: „mulțumesc” și „te iubesc!” La mulți ani, mamă! ”
Fie ca toată dragostea pe care le-o oferi celor din jur să se întoarcă la tine în această Zi specială! La mulți ani, Mama!”

Citește și:   Doulă

Articole interesante

1 comentariu

Lasa un comentariu