Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Ce să faci când ai rezultate slabe la şcoală

Ce să faci când ai rezultate slabe la şcoală
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Rezultatele slabe la şcoală nu înseamnă neapărat că viitorul tău este compromis. Dacă reuşeşti să depăşeşti situaţia şi să îţi îndrepţi notele în cel mai scurt timp, nu va fi nevoie să îţi schimbi planurile de viitor. Următoarele sugestii te pot ajuta să depăşeşti situaţia:

  • Vorbeşte cu o persoană de încredere despre situaţia ta. Un prieten sau chiar profesorii de la şcoală te vor ajuta atunci când vrei să explici ceea ce simţi, iar o discuţie deschisă te va ajuta chiar să explorezi noi opţiuni.
  • Vorbeşte cu cei care au alte aşteptări de la tine. Dacă simţi o presiune de la cei din jur, stai de vorba cu ei. Spune-le deschis că simţi această presiune fără să arunci vina asupra lor.
  • Redefineşte aşteptările pe care le ai. Uneori presiunea şi anxietatea vin tocmai de aici, de la modul în care ţi-ai stabilit obiectivele. Întotdeauna, obiectivele trebuie să fie realiste şi realizabile.
  • Relaxează-te. Uneori atunci când ieşi puţin din spaţiul în care îţi petreci timpul şi o schimbare de scenariu pot fi utile şi ar trebui să îţi dai voie să faci acest lucru din când în când.
Citește și:   Bacalaureatul - examen de maturitate?

Articole interesante

Lasa un comentariu